L.A. Colors Jumbo Eye Pencil - Desert Sun

Publicerad 2014-07-23 20:33:00 i Smink

... oooooch här är den sista LA Colors-pärlan jag knep åt mig den här resan! Übersnygga ögonskuggpennan Desert Sun. Och SOM jag önskar att jag hade köpt fler färger, för den här pennan är awesome. Trots att den bara kostade en (1) pund funkar den minst lika bra som NYX Jumbo Eye Pencils när det kommer till bas för ögonskuggor, och den sitter förvånansvärt bra på vattenlinjen genom hela dagen. Trots att den är krämig och inte vattenfast. Pennan är väldigt enkel att måla med, enkel att sudda ut och är väldigt pigmenterad. Jag är helt enkelt sjukt imponerad.
Färgen är någon sorts antik guld med patina som drar mot grönt snarare än rött. Säkerligen extra snygg på bruna ögon. Det finns ett stort utbud av andra färger som kan skapa beslutsångest hos den mest rutinerade beautyshopparen, så om du befinner dig i London - ta en tur förbi Westfield-gallerian!
 
Nagellacken är också LA Colors - läs mer om manikyren här
 
Frikkin' gorge!
 
Kommentarer

Postat av: Alexandra

Publicerad 2014-07-25 01:17:25

Åh vad fin och pigmenterad den såg ut att vara!


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej