Illamasqua Lipstick - Magnetism + swatches

Publicerad 2014-07-19 10:03:00 i Smink

Jag var egentligen ute efter läppstiftet Shard från Illamasqua, som är en mörkare variant av den jag fick med mig i påsen hem - Magnetism. Magnetism är en djup bärröd nyans. MUAn trodde att Magnetism skulle framhäva mina gröna ögon mer och målade det på mig i butiken (första gången jag låter ett butiksbiträde måla på mig för övrigt, men jag är inte så välbärgad att jag kan spendera £18 helt i blindo...). Hon hade rätt! Jag älskade det från första stund, och det är definitivt mer wearable till vardags än Shard. Läs mer om vad jag tycker under bilderna.
 
 
Finishen är matt, så läppstiftet är ganska torrt i formulan. Eller, det är liksom både torrt OCH krämigt på samma gång, hur det nu lyckas med det. De flesta matta läppstift sitter ju som berget, men Magnetism är inte riktigt så hållbart. Om du smackar ihop läpparna så ser du att läppstiftet flyttats lite ut mot läppkonturena, vilket är tråkigt. Men man kan öka hållbarheten genom att applicera tunt i flera lager.
Stiftet framhäver torrflagor på läpparna, så det gäller att exfoliera och mjukgöra dem innan man bär det. Gör man bara det så är det en fin produkt! Otroligt fin färg, ganska bra hållbarhet och hylsan är snygg och lyxig.
För jo, det mesta av charmen ligger ju i det mytomspunna märket. Men £18 - 210 kronor - är det bara värt om du absolut måste ha en unik färg.
 
Finns på Illamasqua.com och Asos (fri frakt).
 
 
Kommentarer

Postat av: Becca

Publicerad 2014-07-19 21:35:12

Grymt snygg färg. :)

Postat av: Escaping Reality - ett nytt liv

Publicerad 2014-07-22 16:57:33

Vilken fantastisk färg! Galet snyggt!

Postat av: Maria

Publicerad 2014-08-03 13:50:38

Passar dig verkligen som handen i handsken, riktigt snyggt.

Svar: tackarrr!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej