Sephora-fångst

Publicerad 2014-01-21 15:14:00 i Smink

När jag kom till Stockholm var det första jag gjorde att åka ut till Nacka Forum och till Sephora där (det enda Sephora som hade öppet sent en fredagskväll, hurra!). Jag hann vandra runt en halvtimme där inne och drabbades av grov beslutsångest så till den milda grad att jag bara köpte ett fåtal grejor. Fastän jag i teorin är otroligt lockad av Nars och Make Up Forever och gillar att splurge:a ibland så blir jag när det kommer till kritan ganska snål, då jag vet att billigare märken kan prestera minst lika bra som jättarna.
Sephoras egna märke Sephora Collection är jag sedan tidigare rätt förtjust i och jag var nyfiken på deras praktiska och plånboksvänliga parfymrör i mängder av roliga dofter. De som fick följa med mig hem var Vanilla och Caramel (ni som läst min blogg ett tag vet att jag älskar vanilj och smaklökskittlande gourmanddofter). Även en dushkräm med karamelldoft slank ner.
I sminkväg stod jag länge och väl och velade men kom fram till att jag bara var TVUNGEN att ha två saker: detta fantastiska duokroma/skimriga nagellack (Blackjack) som kommer upp på bloggen senare idag, och en smaragdgrön vattenfast kajalpenna vid namn Surfer Babe (dessa är fabulous och sitter som berget). Vill såklart ha MER nu!
 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej