Sephora Collection - Blackjack

Publicerad 2014-01-21 17:42:00 i Nagelfint

Nu ska ni få se något nästan plågsamt tjusigt. Jag är dock något vred på min kamera som inte på långa vägar kan fånga glansen eller djupet i detta lack. För en betydligt bättre vision av hur fascinerande den här färgen är, kika på macrobilden i botten av inlägget!
 
Blackjack  från Sephora Collection är ett mörkgrått lack i grunden som är fullspäckat med glassflecks som skimrar multikromt i blått, rosa och lila. Det ser olika ut beroende på ljuset man befinner sig i, vackrast är det (precis som de flesta skimmerlack) i ett varmt sken där naglarna ser ut som små universum av galaxer och fyrverkerier (eh, massiv prettovarning på mig nu).
Om ni har vägarna förbi ett Sephora kan jag verkligen rekommendera ett köp. Bra torktid och blott två lager krävs. Lite tipwear som ni kan se men det beror nog mer på mina skivade naglar än på lacket i sig. För det priset (ca 45-50 kr, minns inte exakt) är det en fullträff. 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej