NYX Jumbo Eyepencil - Milk

Publicerad 2014-01-24 17:42:30 i Jag tycker till om produkter

Den vita krämskuggan/ögonpennan/multifunktionspennan Milk från NYX kom med min senaste Cherryculture-beställning. Den är väl ganska hypad i bloggvärlden måste man väl ändå säga, och många tycker om den som bas till ögonskuggor.
Jag har använt den svarta jumbopennan Black Bean som bas flera gånger till mörka sotningar och gillar den verkligen, men av någon anledning tycker jag inte lika bra om vita Milk. Den känns inte lika klistrig utan mer krämig och som att den bara glider runt med skugga över. Skuggorna creasar efter bara någon timme även om jag packat dem rikligt på med borsten.
Jag kan dock förstå varför denna penna är poppis som highlighter i inre ögonvrån och på brynbenet, där den funkar bra både på egen hand och under en highlighter i skuggform. Men som primer? Nja. Där räcker den inte riktigt till.
 
 
 
Kommentarer

Postat av: Skatan

Publicerad 2014-01-24 19:07:15

Ett tips kan vara att "depota" den! Jag tyckte som du men fick tipset att smälta den i en burk istället och efter det tycker jag att den funkar mycket bättre faktiskt. :) Googla på hur man gör för jag har tyvärr glömt... det var inte så svårt i alla fall!

Svar: Awesome, det kanske jag ska!
Dess

Postat av: B R O W N S U G A R

Publicerad 2014-01-27 18:17:16

Håller verkligen med dig!

Postat av: Hola Flo

Publicerad 2014-01-30 15:56:06

Lovely, I have this as well and it works great as an eyeshadow primer :)

x

I'm following you on Bloglovin x

http://holaflo.blogspot.com


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej