Min parfym- och smyckesförvaring

Publicerad 2014-01-05 00:42:57 i Övrigt

Jag vill visa lite av min väldigt budgetvänliga parfym- och smyckesförvaring som jag nyligen omorganiserat ovanpå min byrå i rummet! Jag är sämst på att använda ringar och andra smycken (förutom örhängen - jag är besatt av örhängen!) så för att sparka mig själv lite i röven har jag dem på display nära dörren så att jag lätt kan plocka upp smycken på vägen ut.
Kakfatet är från inredningsbutiken TGR och kostade under hundralappen, det är så himla fint tycker jag. Där förvarar jag ringar, armband och andra udda smycken och detaljer som inte platsar någon annanstans. Örhängen med piggar baktill sitter på en display för 9 kr från eBay. Örhängena med krokar hänger på ett pärhalsband som jag bara spänt upp med nålar i hallen. Oerhört budget men funktionellt och tjusigt!
Parfymerna förvarar jag just nu i locket från en gammal Glossybox. Förut förvarade jag dem i badrummet, men jag har kommit på att de får flasha sin snygghet mycket bättre såhär! 
Inlägg om min sminkförvaring kommer när jag fixat ytterligare. :)
 
 
 
 
Kommentarer

Postat av: Jenny

Publicerad 2014-01-07 23:11:16

Fint! Kolla in www.candiedpoison.com så hittar du en massa fina smycken <3


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej