Januari månads Glossybox

Publicerad 2014-01-31 20:18:19 i Övrigt

Det här är alltså månadens Glossybox, inte jätteupphetsande om man ska vara ärlig, men det är ändå kul med en present med oväntat innehåll att öppna. Läs mer om innehållet under bilden!
Glossybox kostar 139:-/månaden och varje månad kan man recensera produkterna i utbyt mot poäng som man sen kan växla in till gratis boxar. (Om ni är sugna på att börja prenumerera skulle jag bli överlycklig om ni gjorde det via en länk som jag skickar till er, då får jag lite poäng nämligen. Kommentera i så fall!)
 
 
Leave-in-balsam från Revlon med det extremt långa namnet Equave Hydro Nutritive Detangling Conditioner. Hyfsat intressant, just  nu när jag inte paniskt undviker silikoner längre kanske det kan vara något mot torra toppar.
Ögonbrynsvax från Sumita. Tvivlar på att det kan ersätta min bryngel från H&M men ska testa.
Primern The POREfessional från Benefit. Nyfiken på att testa! 
Tandkräm från Oral-B. Jättekul. Tur att jag faktiskt behövde tandkräm...
Ögonmakeupremover från Garnier. Testade lite snabbt och verkade helt okej. Känns lite silikonig men det står inte i innehållsförteckningen. Fullsize iaf!
 
Är ni nöjda med era boxar? 
Kommentarer

Postat av: Aida

Publicerad 2014-01-31 22:28:43

Jag är lite besviken, boxen var lite småtråkig denna gång men jag hoppas att nästa box är bättre, det är ju trots allt alla hjärtans dag boxen :)


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej