Etude House - Pajamas Party

Publicerad 2014-01-10 21:53:00 i Nagelfint

Pajamas Party från Etude House är nog det mest udda lacket i min samling hittills. Med det sagt är det dock inte särskilt udda egentligen, det är bara jag som äger för få annorlunda eller avant-garde lack. Trenden med glitter i en mjölkig ljus bas är väl stor inom indielackgenren, men China Glaze släppte ju It's a Trap-Eze förra året (?) som påminner om detta. 
Jag gillar det så mycket! Basen är skir, så detta är tre lager. Men det gjorde inget, för lacket torkade snabbt. Det är så annorlunda och gulligt men samtidigt inte skrikigt eller barnsligt. Som tur är, för jag gillar inte när det ser överdrivet plottrigt ut. Glitter och paljetter i rosa, turkost, blått, vitt, gult och koppar samsas på ett harmoniskt sätt i en ljust babyblå bas. Vad tycker ni? (Plz ignorera mina hemska vintertorra nagelband...)
Köptes för 32 kr inklusive frakt här.  Är sugen på att beställa fler (och inte enbart för att det ser dåligt ut med udda flaskor i min hylla, hrrm...).

 
 
 
Kommentarer

Postat av: Emma P

Publicerad 2014-01-16 06:59:52

Hjälp vad snyggt! Snyggare än China Glazes dito, den blir gärna glittergröt. De är dock väldigt lika...

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2014-01-22 13:48:02

Me like! Snyggt ju :D


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej