Väldoftande kit från TVÅL

Publicerad 2014-02-13 17:03:00 i Hår & hud

Jag är så överjävligt pepp på det här kitet med produkter från TVÅL. Inte nog med att förpackningarna är gudomligt söta, så svär jag att var och en av dessa luktar fantastiskt. FANTASTISKT, I SAY. Jag som är en extremt doftorienterad person som hela tiden går runt och luktar på (typ) allt, och älskar allt som luktar som godis, kunde inte ha fått en bättre present. Det här kitet hade jag turen att vinna hos Wysteriia! Tack! <3
 
Recensioner kommer! Men eftersom jag inte testat grejerna än får ni nöja er med mina halvporriga doftbeskrivningar, och ja, jag skrev dem medan jag var hungrig. Läs under bilden!
TVÅL går att köpa hos Eleven (affiliate) eller på deras egna hemsida om ni blir sugna. Där finns ca en miljard grejer.
 
 Sugar Pear Whipped Sugar Body Scrub - en sockerskrubb som inte bara luktar gott av vanilj, socker och päron, man vill smaka på det också. Mmmmhmhmhmhh...
Chocolate Rhassoul Face Mask - luktar chokladpudding med en hint av kryddig parfym, inte så söt (hade ju inte skadat :D). Tänker mig asiatiskt spa med porlande fontäner och panflöjtmusik och kryddig kopp te i ett bad av dyr, utsökt choklad.
Neapolitan Ice Cream Deep Conditioning Hair Treatment - JORDGUBBSGLASS! Och inte såndär GB-gräddglass-syntetisk jordgubbsdoft utan riktig fet mäktig gräddig kulglass, tänk typ SIA. Åååhhhhhh.
Pink Cotton Candy Body Butter - Luktar lite som Aquolina Pink Sugar. Gillar ni den kommer nog alltså också gilla den här krämen. Jag är dock inte överförtjust i just den här typen av extremt söta godis/vaniljdoft men ja... jag skulle ju ändå bada min torra lekamen i det här any day.
 
Dessutom fick jag med en söt liten påse produktprover. Svårt att vara deppig en grå dag då.

Aaaw!
 
 
Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2014-02-13 21:02:54

Åh så fina förpackningar. Man blir ju köpsugen av bara det! Neapolitan Ice Cream låter ju gudomlig! :)

Svar: det är den :)
Dess

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2014-02-13 23:04:09

Jag använder Sugar Pear Whipped Sugar Body Scrub för fullt just nu! Äääälskar doften!!!!! :D


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej