TVÅL - Chocolate Rhassoul Face Mask

Publicerad 2014-02-23 01:23:00 i Jag tycker till om produkter

Gillar ni lermasker? Det gör jag. Det är en alldeles speciellt lyxig känsla att smörja ansiktet med en kall lera som kommer nästan direkt ur jorden, och som sedan torkar till en sammetslen yta, för att efteråt sköljas bort och lämna ansiktet rent och klart. Spakänsla på hög nivå.
Det här är en alldeles utmärkt lermask från TVÅL som dessutom innehåller choklad, den doftar därför som en kryddig chokladpudding.  Marockansk rasullera vet jag faktiskt flera som tvättar håret med, men den verkar också fungera djuprengörande i ansiktet. Läs mer om vad jag tycker under bilderna!

 
 
Utlåtande då? Masken svider tyvärr en hel del på mitt ansikte, något som dock klingar av efter ett par minuter, och jag har inte särskilt känslig hy. Men den känns mycket trevlig på huden efter det (har burken ståendes i kylskåpet så den blir kall och skön, vilket också behövs pga kort - ett halvår - hållbarhet), och den blir inte stram eller krackelerar som vissa andra lermasker kan göra. Efter sköljning känns huden i mitt ansikte ren och lugn och dessutom babylen, då leran i masken fungerar lite exfolierande. Jag upplever absolut att sebumproduktionen har lugnats ner på sistone, däremot har inte ansiktet fått särskilt mycket mer lyster (kan dock vara svårt att avgöra i det här grådiset...).
Den här burken innehåller 60 ml och jag vet inte hur jag kommer hinna använda upp den innan de rekommenderade sex månaderna har passerat. Med andra ord är det här en dryg mask så om ni har en partner därhemma som också vill skämma bort sig själv kan ni med gott samvete dela på burken.
Blir ni nyfikna på att testa finns Chocolate Rhassoul Face Mask att köpa på Eleven (109 kr) eller via TVÅLs egen hemsida (99 kr)!
 
 
Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2014-02-23 17:09:16

Tack för tipset! Får skaffa mig en till nästa myskväll! :)


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej