Spoiler Alert: Glossybox Februari

Publicerad 2014-02-27 01:02:00 i Övrigt

Här kommer en snabb visning av den här månadens Glossybox. Ser fram emot att testa allt och om något är intressant kommer det upp recension så småningom! Läs mer och se innehållet nedan!
Glossybox kostar 139:-/månaden och varje månad kan man recensera produkterna i utbyte mot poäng som man sen kan växla in till gratis boxar. Om ni är sugna på att börja prenumerera skulle jag bli överlycklig om ni gjorde det via en länk som jag skickar till er, då får jag lite poäng nämligen. Kommentera i så fall!.
 
Så söt och tjejig låda, kommer passa utmärkt som förvaringbox i mitt hem.
 
Anatomicals Puffy the eye bag slayer. Små kuddar att fästa runt ögonen för att ta kål på svullnad. Ska även minska mörka ringar och reducera linjer bland annat. Jag har inte problem med svullna ögon men det andra kan ju vara intressant att testa.
Nougat London Sparkling body shimmer. Är vad det låter, en lotion med en lätt formula som skimrar på huden. Luktar jättegott och verkar ge en fin lyster. Får testa på fest snart.
Karmameju Natural Konjac Sponge. Den här har man ju hört mycket om, men ärligt talat fattar jag fortfarande inte riktigt hur den funkar eller hur den kan fortsätta funka med sitt innehåll efter att man regelbundet desinficerat den. Men men, jag får väl testa och se helt enkelt.
Hot Makeup Nail Polish: "Passion". Yäy! Ett snyggt orange nagellack i glansig crelly-formula. Redan testat och lööööv it.
The Body Shop Baked To Last Eyeshadow. Yäy igen! En skimrig bakad ögonskuggduo med en ljusblå och en glittrig svart skugga. Vid snabbtest verkar den lite tråkigt pigmenterad, men den ska även kunna appliceras blöt för mer tryck. Trevlig present.
 
Sen skickade de även med en liten ask Läckerol som tog slut snabbt som ögat. Mwehe.
Överlag är jag väldigt nöjd med månadens innehåll. Inget jag sett eller testat förut och generöst med fullsizeprodukter. Hoppas det fortsätter såhär trevligt. Vad fick ni?
 
Kommentarer

Postat av: Sofies skönhetsblogg

Publicerad 2014-02-27 07:47:22

Fick samma men en annan färg på ögonskuggan och jag är väldigt nöjd med månadens box! :D

Svar: jag också!
Dess

Postat av: Linda

Publicerad 2014-02-27 12:51:54

Inte fått min än men verkar va en salig blandning av boxinnehåll denna gång så jag väntar ivrigt, hoppas idag...

Postat av: Pssion Emelie

Publicerad 2014-02-27 12:55:45

Jag fick exakt samma grejer. Är sjukt nöjd! Min läkerolask gick också åt snabbt. Sitter och väntar på hotet om den laxerande effekten nu hehe.

Svar: haha, det kom ingen för mig, men det där var väl mer vanligt godis än halstabletter.
Dess

Postat av: Nina Irojiro

Publicerad 2014-02-28 11:57:17

Jag fick någon liten mascara istället för svampen. Hade hellre tagit svampen. Och ja, ögonskuggan är verkligen klen. Hade förväntat mig mer från The Body Shop.

Svar: jag också. :/
Dess

Postat av: Josefin - Pinch of fab

Publicerad 2014-02-28 15:21:33

Jag fick en annan nyans på ögonskuggan men annars är det samma. Har också lacket på och älskar det!

Svar: det är awesome!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej