Soap & Glory - The Righteous Butter

Publicerad 2014-02-05 20:49:00 i Jag tycker till om produkter

Det här kroppsmörjet heter alltså inte "How to Look Good Naked", det råkade bara vara klistermärket som kom i fokus, som gör reklam för ett TV-program som produkten nämnts i. Just to clear that up!
Soap & Glory är ett brittiskt märke med retrosöta förpackningar som har fått ett enormt gott rykte främst tack vare bloggare/Youtube-gurus. Till exempel har de ett väldigt omtyckt fixeringspuder och kroppsprodukter med en väldigt omtyckt doft.
 
 
The Righteous Butter har blivit väldigt hypad på nätet vilket påverkade mitt val att köpa den här burken när jag var i England senast. Det är ett tjockt body butter som går in snabbt i huden, men absolut inte för snabbt så att huden känns sträv så som vissa andra "går in snabbt"-krämer kan göra. Den känns uppmjukande och trevlig, och efter att ha smörjt torra fötter med denna kräm ett par dagar känns huden mjuk och elastisk igen. 
Doften tycker jag mycket om också - den luktar sjukt speciellt, jättesvårt att beskriva faktiskt. Den liknar inte någon annan doft jag känt i en produkt tidigare. Något sött, dock inte vanilj, och lite blommor, kan jag i alla fall urskilja. 
Jag gillar det här body buttret väldigt mycket och tack vare att det är så drygt så kommer min burk räcka länge.
 
Kommentarer

Postat av: Sofies skönhetsblogg

Publicerad 2014-02-07 08:26:54

Åh, är också sugen på att testa denna! Och någon av deras skrubbar!

Har testat Hand Food innan (och fick nyss hem en ny tub!) och den älskar jag!

Svar: den vill jag också testa!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej