L'Oréal Paris Volume Million Lashes Excess

Publicerad 2014-02-18 23:32:00 i Jag tycker till om produkter

Nu har jag testat den här mascaran från L'Oréal Paris i drygt en månad och känner mig manad att recensera den. Den är en variant av Volume Million Lashes men med ett Excess på slutet = "överflöd". Såhär säger de själva: "Our biggeclumpst ever millionizer brush builds excess volume whilst separating the lashes for defined and volumized lashes. The anti-clump wiper removes excess mascara from the brush for the most sophisticated lashes, no clumping!"
Jag har väldigt raka men framför allt tunna ögonfransar som är mörka i roten men som blir ljusare och nästan mikroskopiskt tunna i topparna, if that makes sense. Som ni ser på bilden nedan så hjälper den här produkten onekligen till med att förlänga fransarna och göra  dem tjockare. Den separerar bra (ibland lite för bra), och fransarna blir kolsvarta. De negativa sidorna är tyvärr inte så få: mascaran gör bara fransarna böjda och spretiga i början men efter några timmar slokar de igen och blir raka. Den torkar väldigt snabbt, så om man vill bygga på måste man skynda sig som satan om man inte vill få klumpar. Och den smular lite under ögonen, vilket jag ogillar starkt. Borsten är dessutom STOR (3 centimeter) så om man är ovan blir det kladdigt i början.
Jag tror inte jag kommer köpa Volume Million Lashes Excess igen även om jag gillar hur långa och svarta fransarna blir. Det är en helt okej mascara men inte mer än så. Det finns bättre volymmascaror på marknaden.
 
Har ni testat? Vad tyckte ni?
 
 
Kommentarer

Postat av: frida christina

Publicerad 2014-02-19 15:51:27

Tråkigt att den har så många negativa sidor!


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej