e.l.f Studio Complexion Brush

Publicerad 2014-02-23 10:42:00 i Jag tycker till om produkter

 
Om man skulle röva bort Bambi och använda hens svans för att tillverka den fluffigaste borsten på denna jord (men det vore ju barbariskt, så vilken kallhjärtad typ skulle göra så?!) skulle det förmodligen resultera i något som liknar e.l.fComplexion Brush. Om jag tillåts spekulera.
Förmodligen är den här borsten till för att applicera puder och rouge men på grund av brist på löspuder i detta hem har jag använt den här borsten till endast rouge. Och jag gillar den. Eftersom den är såpass stor och fluffig så får man ett skirt och jämnt resultat som går att bygga på. Den är även tillverkad av syntethår vilket kan vara både bra och dåligt beroende på vad man är ute efter, eftersom det tillsammans med densiteten bidrar till att borsten plockar upp sparsamt med produkt. Men då slipper man å andra sidan fläckar eller att man råkar applicera för mycket - det är alltså helt och hållet en smaksak. Trots att borsten är fluffig har den dock en viss trevlig stadga för bättre precision.
Jag köpte min borste för 40 kronor på Grand Parfymeri här i Göteborg men den kan också beställas för £3.95 (42 kronor) på officiella hemsidan
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej