2x Vattenfasta gröna kajalpennor

Publicerad 2014-02-17 16:07:16 i Jag tycker till om produkter

Här ska ni få se två vackra gröna smaragder i min samling! Detta är då Sephora Contour eye pencil 12HR wear i färgen Surfer Babe och NYX Retractable eye liner i färgen Golden Olive. Sephoras variant är en vacker mörk  teal med metalliskt skimmer, NYX penna är en underbar olivgrön färg med finmalet glitter. Båda dessa kajalpennor är vattenfasta och av den typen som man skruvar upp, och behöver alltså inte vässas! 
Jag har mycket lite negativt att säga om dessa två. De är båda mjuka och glider på som smör, Sephoras är något mjukare, och de torkar efter någon minut, så man hinner alltså sudda dem om man vill. Och sitter gör de, som berget. Det enda som är tråkigt är att de är svåra att få tag på. Sephoras (runt 70-80 kronor om jag inte minns fel) säljs bara i Stockholm och Malmö (why you dissa Göteborg!!!?!?!?) och just denna NYX-produkten finns inte i Sverige. Jag köpte den på Cherryculture för helt galna 22 kronor! Ska definitivt investera i fler färger.
 
Sephora Contour eye pencil 12HR wear - Surfer Babe (något grönare i verkligheten) & NYX Retractable eye liner - Golden Olive
 
Kommentarer

Postat av: Nina Irojiro

Publicerad 2014-02-17 20:57:14

Hojta till om du vill ha en Sephora-langare. :) // Stockholmare

Svar: schysst! :D
Dess

Postat av: Petra

Publicerad 2014-02-26 10:07:29

Jag tror att det är den NYX-pennan som kommit in på NYX-butiken i stockholm för någon vecka sen - dock inte helt hundra.


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej