Yves Rocher Quad Eyeshadow - Rose raffiné + swatches

Publicerad 2014-12-12 13:21:00 i Jag tycker till om produkter

Allt man köper och testar blir man ju inte skitimponerad av, så är det ju. Visserligen är det här en grymt FIN palett på både in- och utsidan, och den känns väldigt tung och lyxig och elegant. Men pigmenteringen i dessa skuggor är inte direkt på Sugarpill-nivå. De är ganska hårda och man får jobba in produkt i borsten ordentligt för att få tryck i färgen.
Med det sagt vill jag nog ändå påstå att det är en helt okej palett att ge i gåva till någon som kanske inte vågar bära så stara färger på ögonen. Priset är rätt bra (159:-) för mängden produkt man får, ändå, och den ser ju väldigt snygg ut på sminkbordet. Jag bar en sminkning med paletten en kväll som faktiskt satt riktigt bra, men det krävde ju som sagt sitt förarbete...
Har ni testat några av de andra färgkombinationerna? Är de bättre eller sämre? Kan ju faktiskt hända att olika färger beter sig olika.
Köp på Yves Rocher. (Affiliatelänk)
 
 
Kommentarer

Postat av: Beauty by M

Publicerad 2014-12-12 14:55:45

Jag har den med bruna skuggor och den tycker jag är kanonbra! Den är mycket mer pigmenterad än vad denna verkar va :)

Svar: Åhå, töjpiskt!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej