Recension: L'oreal Pure Reds + swatches

Publicerad 2014-12-17 17:28:01 i Jag tycker till om produkter

Den här underbara asken med godis från L'Oreal vann jag på Tina/Belezas blogg, och jag kunde knappast vara mer nöjd! I den ligger tre röda läppstift och tre halvmatchande nagellack, skapade i samarbete med modellen Doutzen Kroes, skådespelerskan Blake Lively och artisten Jennifer Lopez. Swatches och lite kort beskrivning av produkerna ser du nedan!
Nagellacken hittar du på alla vanliga återförsäljare av L'Oreal och på Kicks.se för 59:-/styck, läppstiften finns också på Kicks och kostar 129:-/styck!
 
 
Formulan på läppstiften är underbart lätt och glider på som smör, hyperpigmenterade - även om Doutzen är lite skirare än de andra. Doutzen är även det enda läppstiftet som inte är helmatt. Som ni ser är Blake och J-Lo väääldigt lika varandra, men Blake är mer blåtonad medan J-Lo är en mer neutralt röd färg. Jag är absolut ingen expert på färglära men jag skulle tro att blåtonade Blake är snyggare mot ljus hy och J-Lo mot en medel till mörk hy. Doutzen är verkligen knallorange och förvånansvärt gul i tonen, inte alls som de andra orangeröda stift jag äger. Om man använder detta får man nog bättra på det en hel del under dagen för att undvika att det ser ut som att man ätit spaghetti med köttfärssås som en treåring. Matta läppstift sitter ju generellt bättre och hållbarheten på de matta stiften här är bra.
 
 
 
Större variation ser vi i nagellacken. Min favorit här är Blakes vampigt mörkrödlila nyans, åtminstone till utseendet, för det är ett helvete att måla med - och det är något jag sällan säger rätt ut. Det torkar snabbt, för snabbt, och blir klistrigt så man måste hålla sig till ett fåtal penseldrag och flödigt med lack på penseln för att undvika fläckar. J-Lo beter sig lite liknande men bättre. Jag misstänker att det är crelly-formulan som ställer till det, dock med fördelen att lacken torkar superglansiga. Doutzen är bäst att måla med och har störst täckning. Jag gillar det skarpt.
 
Känner ni för att slå till på något? Hos Kicks vet jag att man har till och med den 20:e på sig att beställa för att få grejerna levererade innan jul!