MAC - Viva Glam Rihanna + swatch

Publicerad 2014-12-08 20:26:00 i Smink

Förra veckan var det World Aids Day, och dagen till ära bar jag detta läppstift från MACs Viva Glam-kollektion, detta i samarbete med Rihanna. Hela intäkterna från Viva Glam-produkterna går till att hjälpa individer som lever med HIV, det är rätt grymt faktiskt!
Det här är ett av de få MAC-stiften jag äger, det är sällan jag vill lägga tvåhundra kronor på ett läppstift, men detta har lockat mig ända sen det kom ut. En blodröd nyans med ett lätt frostigt skimmer - jag vet jag vet, det låter skrämmande med "frost", men i det här fallet ger det läpparna en riktigt juicy och iögonfallande look. Jag råkar älska det. Långvarigheten är inte lika bra som MACs matta färger, men ändå helt klart godkänd. Stiftet luktar som vanligt svagt av vanilj. 
Jag tror att Viva Glam Rihanna börjar ta slut hos de flesta MAC-diskar, och säljs numera bara i set, men jag köpte mitt på Kicks!
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej