Isadora - Autumn Leaves

Publicerad 2014-08-26 23:39:11 i Nagelfint

Det här är ett av höstens nya nagellack från Isadoras kollektion Coffee & Poetry, med det förtjusande namnet Autumn Leaves. Jag skulle beskriva färgen som en mörkmörklila bas fullspäckad med skimmer i grönt och koppar.
Jag vet inte... jag är inte fullt så upphetsad över det här som jag trodde att jag skulle vara. Kanske för att det liknar ett annat lack jag har, China Glaze Midtown Magic (swatches här). Det är nästan lite för mörkt - när jag ser ner på mina händer vill jag få en WOW-känsla, men det här lacket lurar min hjärna att jag bara har ett plaint svart lack på mig, om jag inte tittar riktigt noga. Jag kanske måste ta ut det i dagsljuset lite fler gånger för att verkligen uppskatta det.
Formulan är i alla fall ypperlig och lacket täcker helt på två lager. Kostar 69:- på bl.a Kicks och Åhlens. 
 
 
 
Vad tycker ni? Habegär eller ej?
 
Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2014-08-27 13:48:13

Fick sånt sjukt habegär när jag såg promobilderna, så jag nästan skuttade iväg och köpte det. Men så fort det kom på naglarna kände jag bara MEH. Otroligt vackert i direkt solljus, men i alla andra ljus känns det precis som du säger bara svart.

Svar: antiklimax, är vad det är.
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej