Tävling: Vinn hudvårdskit från Botanics!

Publicerad 2014-04-03 15:21:09 i Övrigt

Idag fyller min blogg 3 år och detta är den tredje och sista tävlingen för att fira detta! Det som ligger i potten är ett komplett hudvårskit från Boots Botanics värde cirka 370 kronor. Jag är grymt avundsjuk på den som vinner, kan jag säga, och skulle mer än gärna lägga vantarna på detta själv. Hitta tävlingsregerna under bilden!
 
Kitet innehåller en toner, rengörande ansiktsservetter, ögonmakeupremover, en lugnande dagkräm med SPF15 och en återfuktande nattkräm.
 
 
Den här gången vill jag att du kommenterar och svarar på frågan: Vad är det bästa med att läsa skönhetsbloggar? Det behöver inte vara ett långt svar så länge det är ärligt. Jag är enväldig domare och väljer den med bäst motivering!

För att få extra pluspoäng kan du antingen 1) retweeta den tweet om tävlingen som jag publicerat på min Twitter, @Dromteori (glöm i så fall inte att skriva detta i kommentaren), eller 2) tipsa dina läsare om tävlingen på din blogg (länka i så fall i kommentarerna).
Tävlingen stänger nästa tisdag den 8/3 klockan 23.59! Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Lycka till!
 
Kommentarer

Postat av: Erika

Publicerad 2014-04-03 18:52:57

Det bästa är helt klart all inspiration man får! :)

Postat av: Beautybylinda

Publicerad 2014-04-03 20:31:42

Jag tycker helt klart att det är inspirationen, och för mig som själv bloggar så är det ju mina vänner som skriver de andra bloggarna så det är jättekul att läsa om deras åsikter kring saker och ting :)

Postat av: madeleine

Publicerad 2014-04-03 22:52:31

Det bästa med att läsa skönhetsbloggar är att man blir inspirerad och peppad till att prova nya saker själv som tex vissa sminkningar!

Postat av: Kim

Publicerad 2014-04-05 21:39:46

Helt ärligt så tycker jag det bästa är att läsa folks recensioner av produkter, för då vågar jag prova nya saker. Jag är ganska reserverad när det gäller skönhetsprodukter, men om något fått positiv respons från "vanliga" människor så törs jag kanske ändå.

Postat av: Gisela

Publicerad 2014-04-06 21:31:52

Jag älskar att prata och diskutera om skönhetsprodukter. Men detta är inte det lättaste när den enda tjej man känner som har samma intresse som sig själv bor borta i England (min underbara storasyster!). Med mitt heltidsjobb blir det skype några timmar i veckan, om ens det. Skönhetsbloggarna ger mig det jag saknar, mer åsikter, information och inspiration när jag har dötid på tunnelbanan/bussen påväg till eller från jobbet.

Grattis till 3 år förresten! (:

Postat av: Mia Pettersson

Publicerad 2014-04-06 22:11:43

Hej, att läsa skönhetsbloggar betyder tre bästa grejer för mig : det är en stunds egentid i den många gånger hektiska vardag som jag lever i, det är ett sätt för mig att få vara riktigt nerdig med något som jag verkligen gillar: färg, form och vackra saker som gärna får lukta gott och även en mycket bra hjälp när jag vill prova något nytt, recensionerna är ärliga och pålitliga! Hälsar Mia i Uppsala

Postat av: Tove N

Publicerad 2014-04-07 11:42:32

Att få tips och uppslag på nya produkter samt att få läsa andras uppfattning/recensioner av dem innan man själv börjar handla.

Postat av: Amanda

Publicerad 2014-04-07 21:53:23

Det bästa är utan tvekan FOTD + tutorials, eftersom det gör att jag testar nya grejer & stilar när jag sminkar mig. Det är så lätt att bara köra på det som man kan & känns säkert. Eller att hamna framför spegeln med totalt hjärnsläpp, när man väl tänkt göra något skoj/annorlunda, haha! Då är det bara att kika in för att hämta inspiration!

Kul att du kört på i 3 år, keep it up! :)

Postat av: Frida S

Publicerad 2014-04-08 13:19:21

Jag vill gärna vara med och tävla om denna fina vinst!

Det bästa med att läsa skönhetsbloggar är att jag får mycket bra tips på produkter som skulle kunna passa mig(som jag kanske inte tittat på så mycket om jag inte läst om dom först), jag har fått upp ögonen för många nya märken och produkter genom att läsa bloggar. Ofta får man ju också någon liten recension på olika produkter och det är ju toppen om man är nyfiken på något och kanske tänkt köpa. Visst gillar vi människor olika produkter men det är alltid roligt att läsa några rader innan jag köper något. Jag gillar också att man får läsa om mycket bra tips i olika slags former, tex så får du ögonskuggan att sitta längre, så målar du en snygg eyeliner etc.
Något som jag också är förtjust i är att se dom kommande kollektionerna av olika märken, innan jag läste skönhetsbloggar hade jag ju inte en susning om vad som skulle komma förrän produkterna redan fanns ute i butik.

Jag har även retweetat din tweet, jag går under namnet bullsibullsan på Twitter.

Nu håller jag tummarna =)


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej