Succéduo i sminkborttagning

Publicerad 2014-04-21 19:59:00 i Jag tycker till om produkter

Den här ögonmakeupremovern från Garnier följde med i Januari månads Glossybox, och det micellära ansiktsvattnet från Bioderma har jag testat lite förr men eftersom det knappt går att få tag på i Sverige har jag införskaffat mitt andra ex först nu. Garnier har även de släppt ett micellärt vatten, och egentligen hade jag tänkt testa det, men då det var slut på Feelunique så köpte jag den här Biodermaflaskan på eBay i stället för bara 120 kronor med frakt! Dessa produkter kompletterar varandra otroligt bra - först tar jag ögonmakeupen ett tag med Garnier, sedantar jag resten av ansiktet med Bioderma. Läs mer nedan!
 
 
Garnier Eye Make-up emover 2in1 med arginine (som tydligen är en sorts aminosyra) är extremt bra, tycker jag. Jag har undvikit den här sortens ögonmakeupremovers eftersom de flesta jag testat tidigare har varit väldigt feta och lämnat en onaturligt silikonig hinna efter sig, vilket inte känns nyttigt för ögonen. Så är inte faller här. Den här removern är rinnig som vatten i formulan men löser ändå upp makeupen utan minsta gnugg. Det räcker med en strykning med bomullsrondellen över ögat för att all makeup på ögonlocket ska glida av - med undantag för mascara som beroende på märke och typ kräver mer eller mindre jobb. Men eventuella rester tar nästa bomullsrondell hand om. 
Bioderma Sensibio H2O Solution Micellar har jag tidigare recenserat här där jag skrev: "Det är inte svårt att förstå varför den här produkten är så poppis, om man t.ex snabbt vill ta bort basprodukter eller ögonsmink räcker det faktiskt med ett svep med bomullsrondellen över området. Asså, bokstavligt talat ETT pressande svep, så är all produkt borta. Magiskt". Mascara biter den dock dåligt på, och därför använder jag ögonmakeupremover innan. Jag ÄLSKAR den här produkten så mycket och jag upplever att den hjälper till att hålla min oljeproduktion i schack. Inget mer uttorkande och uppretande gnuggande med löddrande produkter som tömmer huden på fukt. Den är även perfekt för de tillfällen då man misslyckats med en sminkning eller vill sminka om ögonen inför en partykväll eftersom man slipper stå vid handfatet och gnugga med risk för att förstöra hela makeupen.
 
Har ni testat någon av dessa produkter, eller blev ni sugna nu? Kommentera gärna!
 
 
Kommentarer

Postat av: Beautybylinda

Publicerad 2014-04-21 21:23:25

Jag har garnier removern hemma, den är helt ok men jag tycker jag måste gnugga ganska mycket för att få bort all ögonmake up med den

Postat av: frida svensson

Publicerad 2014-04-22 10:42:42

tydligen ska bioderma lanseras i sverige inom en snar framtid!!! YEJJ!!!

Postat av: Maria

Publicerad 2014-04-24 12:49:57

Fullkomligt älskar Garniers 2in1 eye make-up remover!


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej