Recension: Maybelline Baby Lips

Publicerad 2014-04-09 23:23:00 i Jag tycker till om produkter

Här om veckan hittade jag hypade läppbalsamet Baby Lips från Maybelline på Grand Parfymeri i Göteborg. Vad jag kunde se hade de tre olika färger/smaker att välja bland. Mitt val föll på gula Intense Care som har SPF 20 (awesome!). Två av de verksamma ingredienserna är sheasmör och aloe vera. Läs vad jag tycker under bilden!
(Förresten är vinnaren av Botanics-tävlingen utsedd och kontaktad, grattis till dig som vann!)

 
 
Lever det här läppbalsamet upp till hypen i Youtube/Tumblr/Blogg-världen? För det högst rimliga priset 39:- kronor, SPF 20 och en underbar formula är svaret JA. Jag är en storkonsument av den här sortens produkter och jag väldigt petig när det kommer till just läppbalsam och använder sällan något annat än försvarets hudsalva eftersom jag kräver följande:
- De ska vara mjuka och enkla att applicera
- De ska göra läpparnas yta mjuk, krämig och "balsamerad" länge 
- De ska inte försvinna så fort man äter något (I'm looking at you, vaselin!)
- De ska lämna läpparna mjuka även när all produkt är borta
Uppfyller Baby Lips dessa krav? Absolut. (Det genomskinliga) stiftet smälter bokstavligen likt smör när det nuddar läpparna och glider på lätt som inget jag testat tidigare. Läpparna känns silkiga och sammetslena. Det lever alltså upp till namnet med råge. Dessutom doftar det svagt men gott av mandel och vanilj.
 
Rekommenderas starkt. Säljs nu eller snart för rekommenderat pris 39:- i en skönhetsbutik nära dig.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej