e.l.f Studio Glitter Gloss - Crystal Cranberry

Publicerad 2014-04-22 14:01:00 i Jag tycker till om produkter

Sugen på ett medelpigmenterat, blankt, glittrigt gloss med hyfsat bra hållbarhet? Har du inget emot lite klistriga gloss vars största mål i livet tycks vara att käka upp ditt hår? Då kan e.l.f Studio Glitter Gloss vara något för dig. Jag har testat färgen Crystal Cranberry som är en hallonröd nyans fullspäckad med glitterpartiklar i rosa och silver. Läs mer under bilderna!
 
 
Det här glosset är klistrigt, trots att e.l.f själva beskriver formulan som "non-sticky", men det kunde ha varit betydligt värre. Jag upplever det som mindre klistrigt än Isadoras liknande produkt Express Star Gloss. Klistrigheten bidrar dock till att hållbarheten är något längre än hos vanliga läppglans - 2 timmar uppskattar jag att glosset ser nyapplicerat ut, sedan försvinner färgen men glitterpartiklarna dröjer sig kvar. Det är inte fuktgivande men heller inte uttorkande på mina läppar. Doftar gör det svagt av vanilj.
Jag vet inte om det är det faktumet att glittret både är rosa och silver som gör det, men i vissa ljus ser det här glosset nästan ut som om det skiftar i blålila. På mig som har naturligt rosa och ganska pigmenterade läppar blir den hallonrosa färgen något mindre tydlig än vad jag förmodar att den blir på någon med naturligt ljusare läppar. Väldigt trevligt med ett gloss som faktiskt syns på läpparna och där inte färgen på förpackningen inte ljuger, hur som helst. Här kan du se hur det ser ut på mig även om min kamera inte är bra nog att fånga glittret på bild.
Klistrigheten till trots tycker jag att detta är ett riktigt trevligt gloss med fin täckning och glans och jag kan absolut tänka mig att skaffa fler färger. Blev du också sugen så kostar Studio Glitter Gloss ca 43 kronor på e.l.fs hemsida och kommer i 8 nyanser!
 
Kommentarer

Postat av: Beautybylinda

Publicerad 2014-04-22 14:58:55

Jag tycker det ser fint ut men ogillar klistriga gloss :P


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej