Cravings VIII

Publicerad 2014-04-17 20:58:00 i Vill haaa

Har visst inte skrivit ett Cravings-inlägg sen i December - måste åtgärdas! För att se mina tidigare listor, klicka här. Läs mer under bilden för att se vad jag crave:ar just nu. (Åh så kul det är att göra kollage förresten!)
 
 
  1. Mosaic Powder från NYX i nyansen Highlight. Upptäckte denna produkt senast idag hos Linda Hallberg. Visst älskar jag min theBalm Mary-Lou Manizer men jag är ute efter en highlighter som inte är fullt lika guldig och glammig. Denna är dessutom billig! Runt 50-60 kr inklusive frakt på eBay eller 39 kr på Cherryculture.
  2. Jag fick deosprayen i doften Goldflower från Panos Emporio i senaste Glossyboxen, och gillar verkligen doften. Såpass mycket att jag hemskt gärna vill provsniffa parfymversionen. Om den luktar lika gott som deosprayen så vill jag ha! 375 kr för 30 ml på Nelly.
  3. Revlon Colorbust Lacquer Balm i färgen Flirtatious. Spanade in swatch på denna hos Temptalia för ett tag sen och blev kär. Glossig lilaröd, what's not to like? Finns på eBay för runt 80 kr inklusive frakt.
  4. Ett nytt ex av Studio Fix Fluid Foundation från MAC. Min gamla flaska varade i nästan två år men nu är den schlutt. Osäker på om strax innan sommaren är en vettig tidpunkt att köpa en täckande foundation på dock. Å andra sidan duger inte Revlon Colorstay för fem öre som partyfoundation, så... 280 kronor på MACs hemsida.
  5. Vad som helst från L'OccitaneVerbena-serie. Seriöst, vad som helst, så jävla gött luktar den. Jag minns när jag var liten och min hippieflummiga dagisfröken tände en så otroligt väldoftande doftolja. Halva livet har jag letat efter denna sägenomspunna, länge förlorade doft. Idag hittade jag den inne på Grand Parfymeri. VERBENA!!!! MY LOST LOVE! YOU HAVE RETURNED TO ME!
  6. Den här paletten och annat smått och gott kommer ut med Isadoras Savannah Summer-kollektion. Jag har tjuvat pressbilden och infon från eminenta Molkans blogg, som är den enda som rapporterat om den nya kollektionen vad jag kunnat se. Undermålig marknadsföring much? Isadora vill väl ändå bygga upp förväntningarna även innan produkterna släpps väl? Hur som helst ser denna ögonpalett väldigt fin ut. Svannah Sunset heter den.
  7. Flygbiljett. Jag vill åka till L O N D O N. Jag ska räkna lite på det när pengarna kommer, men jag hoppas på att kunna resa i Juni. Älskade stad!
Håller du med mig om någon craving?
 
Det här inlägget innehåller affiliatelänkar vilket betyder att bloggen erhåller en minimal ersättning per klick. Jag länkar dock bara sidor och erbjudanden som jag själv vill på eget initiativ och aldrig i vinstdrivande syfte.
Kommentarer

Postat av: Sofies skönhetsblogg

Publicerad 2014-04-17 23:26:28

Åh, är också sugen på paletten från IsaDora! :)

Svar: den ser sååå fin ut.
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej