Cravings IX: England-edition

Publicerad 2014-04-28 01:13:00 i Vill haaa

Nu är det klart - i Juni åker jag till London över tre dagar! Wihooo! Min absoluta favoritstad inte bara ända sen jag besökte den utan även sedan tonåren fast bara i fantasin. Jag läste Harry Potter och mina favoritfilmer var Velvet Goldmine och det mesta med Hugh Grant, så allt som hade med England i allmänhet och London i synnerhet var det bästa jag visste. Jag ska bo centralt, nära Victoria station och med gångavstånd till alla sevärdheter!
Än är det långt kvar så önskelistan kan komma att ändras totalt... än har jag inte hunnit kolla igenom alla mina favoritbloggar efter swatches och idéer. Och man kan ju inte planera allt. Vissa saker verkar fina på nätet men ser helt blah ut IRL till exempel.
Sist jag skulle till England gjorde jag också en önskelista som går att se här! Från den köpte jag bara fyra saker, så de andra grejerna på listan finns definitivt fortfarande kvar i åtanke! Den chokladdoftande bronzern från Bourjouis lockar mig ännu. Och såklart ska jag avverka Primark också. Och göra en massa sightseeing.
 
 
  1.  Revlon har kommit ut med en kollektion inspirerad av den nya Spiderman-filmen, vid namn Electric Chrome. Jag hoppas att den finns kvar när jag får tillgång till Revlon! Swatches på nagellacken finns här. Rosaröda Spidey Sense och oreanga Electrified Web ser extra fina ut.
  2. Ett nytt ex (eller tre) av bästa concealern från Collection 2000. Superblek och superpigmenterad!
  3. Läppstiftet Shard från Illamasqua, så snygg mörk lilaröd färg. Ska kika lite närmre på Illamasqua den här gången så att jag inte missar något guldkorn.
  4. Hypade Lait-Crème Concentrè från Embryolisse. Bästa ansiktskrämen enligt många, och Lisa Eldridge har talat gott om den. Säger Lisa något tror jag på det.
  5. När jag depottat mina ögonskuggpaletter insåg jag att jag har väääldigt många neutrala/bruna/röda färger men inte särskilt många starka färger som vore kul att ha ibland. Sleeks paletter är vanligtvis grymma, detta är Acid.
  6. Färgad flytande eyeliner från Kiko (Kiko ska tydligen finnas på Westfield Mall, har jag snokat reda på!). Jag har fan bara en svart eyeliner och några glittereyeliners, och det räcker inte alls. Här kan man se Killer Colours-Viola i 102 Bronze
  7. Colour Burst Lip Gloss från Revlon finns i så många fina och somriga färger, kolla bara! Speciellt fuchsiafärgade Adorned. <3!
  8. Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl Eyeliner, eller den motsvarande typ likadana produkten från Barry M (den senare känns ju lite roligare eftersom man trots allt kan få tag på Rimmel i Sverige...). Gotta catch ALL them eyeliner colours!
  9. Ögonskuggpalett från MUA, asbilliga och verkar inte vara superkass kvalitet heller om man ska tro Nikkietutorials' recension. Jag gillar!
 
 Om DU åkte till Storbritannien, vad skulle du då spana in? Tipsa mig!
 
Kommentarer

Postat av: Honi

Publicerad 2014-04-28 17:25:34

Är så sjukt sugen på att kolla in Soap & Glory's nyare produkter. Deras Sugar Crush produkter främst som tydligen ska vara väldigt lime-fräscha i doften.

Svar: de ska jag spana in!
Dess

Postat av: B R O W N S U G A R

Publicerad 2014-04-28 20:13:26

Åh vilka bra tips! Jag åker till london i slutet av maj & då jäklar ska det shoppas! :D

Svar: samma här, kommer säkert få betala övervikt på hemvägen ;)
Dess

Postat av: Ida

Publicerad 2014-05-05 15:10:19

Rimmel- jo finns ju i Sverige men utbudet är ju rätt mycket större i London så värt att köpa ju.
MUA-är oväntat bra tycker jag de har några lösa skuggor som är awesome.
Jag gillar Uniqlo en japansk kedja som säljer mkt baskläder i bra material.
Sen Bourjois foundations (Healthy mix) är riktigt bra!

Svar: ja, rimmel och mua ska jag frossa i!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej