Recension: NYX HD Photogenic Concealer

Publicerad 2013-09-16 14:00:00 i Jag tycker till om produkter

Jag skrev om och swatchade ju nyligen  mitt eBay-köp av den här bleka och högpigmenterade concealern och här kommer ett utlåtande! Som ni kan se på bilden nedan är det här en otroligt täckande concealer, men den blir aldrig teatersminks-tjock utan är lätt i konsistensen och enkel att applicera (jag gillar att göra det med "duttande" rörelser med fingertoppen för att inte riskera att smeta bort färgen i stället). Endast pyttelite behövs för hög täckning.
Jag har använt produkten som färgkorrigerare under ögonen, runt näsvingarna och runt munnen, och för att maskera olika små märken och blemmor (där den också presterar bra). Den creasar inte och lägger sig inte i fina linjer men jag väljer ändå alltid att pudra över för maximal hållbarhet. Den sjunker fint in i huden och ser riktigt naturlig ut (well, 100 % identisk med hudens yta kan det nog aldrig riktigt bli om man vill ha hög täckning också). Concealern krackelerar inte och kakar inte till sig fram emot kvällen som vissa andra concealers kan göra, vilket nog beror på dess krämiga flytande formula.
Ett annat stort plus med NYX HD Photogenic Concealer är såklart färgen, Porcelain är mycket ljusare än min allra ljusaste foundation. Hurra!

Till vänster med concealer, till höger utan:
NYX HD Photogenic Concealer kostar ca 60 kr inklusive frakt här, bland annat.

Kommentarer

Postat av: Evelinasfina skönhetsblogg

Publicerad 2013-09-16 15:36:35

Ser ut att ljusa upp riktigt bra :)

Svar: ja, skitbra!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej