Cravings V: England!

Publicerad 2013-09-07 23:38:00 i Vill haaa

 Det verkar som att det blir en resa till mitt älskade England i år igen, den ingår nämligen i delkursen jag läser just nu! Det blir inte London den här gången, men det kanske det blir i vinter eller vår om plånboken vill det.
Jag är ju en sucker för drugstore-shopping så jag har gjort en önskelista med saker jag ska titta närmre på där borta. Den är baserad på tips från Youtube-gurus vars omdömen jag litar på och på andra bloggares omdömen - bra grej det där med bloggar! Vissa märken finns ju bara i England men de märken som finns här också (som t.ex Rimmel) är billigare där.
Givetvis kommer jag inte att köpa allt på listan, själva köpandet får jag ta lite på känn när jag känt och klämt på grejerna. Och min budget är rätt snäv, trots att inget här kostar över 70 kronor. Hur som helst - scrolla ner för närmare beskrivning.
Om ni vill se en bråkdel av det jag köpte sist kan ni klicka här och här!
 

1. Bourjois Little Round Pot Blusher - Hört mycket gott om dessa "kultblush" och de ska vara utmärkta enligt Lisa Eldridge! Bevis nog för mig.
2. Bourjois Delice de Poudre Bronzing Powder - Se ovan. Plus att den här ganska ljusa matta bronzern tydligen luktar choklad också!
3. Original Source Shower Cream - Har tre dofter av dessa sen tidigare och vill självklart ha fler, kostar ca 15 kronor styck.
4. 17/Seventeen Instant Glow Shimmer Brick - Se punkt ett igen... (Ja, jag litar orimligt mycket på Lisa.E's ord. Hon kan allt.) Plus att jag behöver mer skimmer i mitt liv/ansikte. 
5. Soap & Glory The Righteous Butter - Alla tjatar om hur gott denna kroppssmörj luktar men jag kom mig aldrig för att sniffa när jag hade chansen. Gör om, gör rätt!
6. Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain - Har nyansen Honey sen tidigare och gillar den, men vill ha lite roligare färger. 
7. Barry M Bold Waterproof Eyeliner - Om jag inte minns fel så är det I Covet Thee som rekommenderat dessa. Vattenfasta kajalpennor i roliga färger kan ju i princip inte slå fel. 
8. Collection 2000 Cream Puff Lip Cream - Av samma anledning som punkt 7! Verkar påminna lite om Soft Matte Lip Creams från NYX, en formula jag gillar.
9. Rimmel Stay Matte Powder - Minns att jag använde detta puder flitigt när jag gick i gymnasiet men minns inte riktigt hur det var. När jag googlade "best drugstore setting powders" återkom det dock hela tiden, så jag testar igen!
10. Rimmel Apocalips Lip Lacquer - Högpigmenterat läpplack i coola färger! Bara det sexiga namnet "lacquer" gör mig eld och lågor. 
11. Botanics 97% Organic Hot Cloth Cleansing Balm - Läst fina recensioner om denna rengöringskräm och Botanics är riktigt billigt i Stiff Upper Lip-land...
12. Real Techniques borstar - Fler, mer, större, fluffigare, hitåt, nu! 
 
Har ni något fler produkter att rekommendera? Något som hypats som jag glömt bort? :)
 
Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-09-08 09:24:26

Jag är grymt avundsjuk på din stundande resa. Måste också ta mig till England snart och drugstore-shoppa loss! Essiebutton (och nån mer som jag inte minns) har bytt ut sitt Rimmel Stay Matte till ett setting puder från Soap & Glory (minns inte exakt namn). Är så himla nyfiken på det, så det skulle jag lägga till i shoppinglistan om jag var du. :)

Svar: åh, då blir det nog ett sånt i stället :D
Dess

Postat av: Frida Svensson

Publicerad 2013-09-08 10:08:17

Jag har blush från burjois, bronzingpowder från burjois och stay matte powder från rimmel. jag älskar dem. tre av mina mest använda produkter!

Svar: låter bra! :D
Dess

Postat av: Skatan

Publicerad 2013-09-08 10:32:13

Spana in Soap&Glorys sminksortiment! Det finns faktiskt en del godbitar där :) Har själv en ögonskuggepalett med neutrala matta färger som jag använt mer än något annat sedan jag köpte den! Även deras eyelinerpenna är finfin! Bra pris också!
Ser inga produkter från Sleek heller, alltid en favorit! :D

Svar: visste inte att de hade smink, tack för tipset!
Dess

Postat av: Linnea

Publicerad 2013-09-09 20:58:36

Alltså Rimmels Apocalips är helt underbara! Jag har tre stycken hittills, och det lär ju bli fler...

Svar: kul att höra, då blir det nog ett köp.
Dess

Postat av: B R O W N S U G A R

Publicerad 2013-09-09 22:25:05

Är väldigt sugen på Original Source Shower Cream! Måste testa :D

Svar: ja, de är så underbara.
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej