Nyförärv från Yves Rocher

Publicerad 2013-10-25 23:44:00 i Övrigt

 Yves Rocher har kommit ut med några läckra nyheter till jul och jag slog nyligen till på några av dem och ett par rengöringsprodukter. Scrolla ner för info och länkar till grejorna jag köpt! 
 
 
1. Handtvål med doft av apelsin och choklad. Kanske inte en särskilt julig doft egentligen men den är mysig och chokladig och därigenom julig på ett sätt. Ska man ändå tvätta händerna flera gånger om dagen kan man väl göra det på ett trivsamt och läskande sätt tänker jag.
2. Eau de Toilette med YR's klassiska organiska vanilj-doft. Har en duschkräm med samma doft som jag älskar. Ingår i en specialutgåva av serien med bl.a skimmerlotion och lyxigare etiketter. Och: Bara 49:-!?!?!!! 
3. Djuprengörande ansiktsmask av klassisk lera-typ. Torkar på huden och tar bort överflödigt sebum och ska även djuprengöra. Gillar den här sortens masker, känner mig så fräsch och alldeles ny efteråt.
4. Handkräm med samma apelsinchokladdoft som tvålen. Klart godkänd, inte så fet dock. Luktar gudomligt gott, på den nivån att man vill slicka på lemmarna. 19 spänn.
5. Rengöring med micropeeling då jag behövde en ny rengöring/sminkborttagning. Peelingkornen var dock lite större än jag trott så jag vet inte om man bör använda den varje dag. Ska testa. Eh, nu såg jag att det står "Daily". Då så.
 
Något ni blir sugna på?
 
Länkarna i det här inlägget är affiliatelänkar vilket betyder att jag få en minimal ersättning per försäljning. Orden är dock helt och hållet mina egna och jag gör absolut inte reklam. Det gäller alla affiliatelänkar här på bloggen, så ni vet!
Kommentarer

Postat av: B R O W N S U G A R

Publicerad 2013-10-27 19:11:19

Riktigt sugen på deras vanilj!

Svar: det är nästan den godaste doft jag vet.
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej