MUA Pearl Eyeshadow - 11

Publicerad 2013-10-21 21:23:00 i Smink

Jag har hört mycket gott om budgetmärket MUAs ögonskuggor och spanat in deras webshop några gånger. När jag var i allt-är-tillgängligt-landet no. 1 slog jag till på en singelskugga (men jag borde ha köpt fler, de kostar bara £1 styck). Denna heter 11 och är en varm röd/grå/taupe skugga med skimmer. 
Konsistensen påminner lite om Sleeks skimmerskuggor - lite lös, mjuk och nästan likt en krämskugga. En hel del nedfall, tyvärr, så man får verkligen pressa på skuggan på locket med en tät pensel. Väl på är den riktigt fin.
Hållbarheten över en primer är hyfsad, lite bättre än man kan förvänta sig av 10 kronor men inget man vill ha på sig på en fest eller ett bröllop direkt. En klart godkänd vardagsskugga är den i alla fall.
Denna och ett gäng andra färger hittar du på MUAstore.co.uk för en tia styck! Där säljs även nagellack och läppstift lika plånboksvänligt.
 
 
Har ni testat något från MUA?
Kommentarer

Postat av: Kajsa

Publicerad 2013-10-26 14:06:34

snygg färg det var på den !


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej