Recension: Isadora Wake Up Make-Up Foundation + färgjämförelse

Publicerad 2013-10-29 16:31:00 i Jag tycker till om produkter

Nu har jag testat Isadoras Wake Up Make-Up Foundation ett tag och, alltså, den är ju briljant! Jag är oerhört kräsen när det kommer till foundations, och kräver att de inte bara ska se bra ut inomhus utan även i kallt och rått dagsljus, för att jag ska trivas. Den här gick faktiskt rätt upp på topplistan tillsammans med min älskade MAC Studio Fix Fluid och Bourjois Healthy Mix (som det tog ett halvår för mig att börja gilla...).   Läs mer och se en jämförelse med andra bleka foundations under bilden.

Den här nyheten fångade först mitt intresse efter att jag läst att den kom i en riktigt blek nyans, och det är den jag har testat; 00 Fair. Jag läste även många fina recensioner, t.ex den hos Fröken Rosa.
Jag har blandhy med fet t-zon och torra kinder och denna produkt passar mig perfekt. Denna foundation är nämligen otroligt lätt (OCH pigmenterad!) i konsistensen och glider på som smör på huden, alltså verkligen. Den kan omöjligt bli kakig om man inte har otroligt torr hud. För att ha en såpass tunn formula så täcker den mycket väl, dock lyser lite av din naturliga hudton igenom (uppskattas till vardags). Den känns pga sin lätthet varken tung, kladdig eller glidig och den lägger sig heller inte särskilt mycket i mina skrattrynkor efter några  timmar, som andra foundations brukar.
Med precisions-concealing och transparent puder är resultatet slående. Inte för matt, inte för blankt, och även efter 8 timmar ser det fint ut och ingen produkt har tagit sig ner i porerna. Se bara till att din hud är glad och återfuktad (skilj på detta och återfettad, dock) innan, annars är det väldigt svårt även för en bra foundation att prestera. 
 
En jämförelse med andra bleka foundations. Wake Up Make-Up är ljusare än Studio Fix och varmare i tonen än Colorstay

SPF 20 uppskattas nu under vintern när man kanske inte orkar/ser poängen i att ha solskydd under make up-en, och det ger lite skydd ändå. 
En riktigt bra foundation, och hurra för den bleka nyansen - här har ni lyckats väl Isadora! 
Kostar 159:- bl.a här (extrapris på 129:- nu dock!). (affiliatelänk)
Kommentarer

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2013-10-30 22:02:12

Min nya favoritfoundation!

Svar: nästan min också :)
Dess

Postat av: Beautiful Life - allt om skönhet

Publicerad 2013-11-07 13:41:03

Jag blev också helt frälst i denna foundation! :)

Svar: riktigt trevlig överraskning :)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej