China Glaze - Queen B

Publicerad 2013-10-19 21:54:00 i Nagelfint

Inte den bästa bilden (dagsljuset är utdöende!) men jag tycker nog skönheten i det här lacket övervinner det. Jag är inte alls ett stort fan av blå lack vanligtvis men det här är lagom dammigt och mörkt för att jag ska trivas.
Queen kom ut med China Glazes höstkollektion Autumn Nights. Som vissa andra av deras cremelack torkar det aningen mörkare än i flaskan. Formulan är okej men lite rinnig OCH klistrig så man får jobba snabbt för det "sätter sig" snabbt. Man kan alltså inte glida runt med lacket lite på måfå som man kanske annars brukar. Just sayin'...
Högglansig finish med överlack (här min favorit Mavala Quick Dry), här har jag dock burit och jobbat med lacket i fyra dagar så det har mattats av lite. Sitter alltså som berget.
 
 
(Jag fyndade det här lacket på Members för halva priset. Members är en rabatt-site där märkesvaror som kläder och skönhet fyndas ut till medlemmar för vrakpriser med jämna mellanrum. Om ni vill ha en inbjudan, kommentera med en fungerande mailadress!)
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej