Bourjois Magic Nail Polish Remover

Publicerad 2013-10-12 15:16:00 i Jag tycker till om produkter

Den här burken från Bourjois med remover-indränkt skum köpte jag i England, och jag har faktiskt aldrig tidigare testat den här formen av nagellacksborttagning. Jag har alltid kört på det klassiska (och billiga) bomullsrondell + remover. Men på resande fot behövde jag en remover som inte innebar så mycket krångel, och även hemma är den grymt mycket smidigare att använda. Fortsätt läsa under bilden!
 
 
Bourjois utlovar en (1) sekunds verkningstid, fast riktigt så bra är den ju inte. Lägg till 10 sekunder plus att man får snurra lite på burken för att faktiskt gnugga bort det som lösts upp. Men även det är ju fantastiskt! Fingrarna blir inte torra eller fnasiga efteråt och oljorna i produkten känns snälla och helande mot naglarna. Luktar särskilt starkt gör den inte heller.
Jag har inte vågat testa att ta bort glitterlack med denna burk, eftersom jag har läst att glitterlack förstör liknande varianter från andra märken. Men jag har tagit bort creme- och jellylack vilket har gått bra, och jag har inte röd färg överallt efteråt när jag tagit bort ett rött lack vilket jag hade befarat. Fabulous!
En riktigt bra removerburk för latmaskar till det skonsamma priset av ca 45 kronor. Finns nu på Asos för  35 kr!
Kommentarer

Postat av: Ninni

Publicerad 2013-10-12 19:36:44

Jag har testat fem olika sånna där burkar o måste tyvärr säga att Bourjois variant var den sämsta o Depends och LRs varianter är de bästa.

Svar: Oj! Då måste de andra vara sjukt bra för jag gillar Bourjois:D
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej