Birmingham-shopping!

Publicerad 2013-10-07 19:08:00 i Övrigt

Jag har ju varit i England i en vecka, närmare bestämt i Birmingham, och hit åkte jag med min klass. Det har hunnits med en del shopping och jag tänkte visa vad jag köpt, för sånt gillar jag själv att se! Allt har varit superbilligt... det är alltså inte så att jag är särskilt rik. England är bra på det sättet, och vilket himla fint land sen!
Har skrivit lite under varje bild.
 
 
Wiie! Det roligaste! Här kan ni se min önskelista innan resan. Några saker från den blev det ju faktiskt! Högst upp från vänster till höger: Original Source duschkräm i Raspberry&Vanilla (kan köpas här i Sverige), body butter från Soap & Glory, lila £1-nagellack från random billighetsaffär, nagellack från Barry M & Collection 2000, ögonskuggan 11 Pearl från MUA, Rimmel Stay Matte i transparent, neonrosa nagellack från Sinful Colors, tre små roliga (och förvånansvärt träffsäkra) parfym-kopior på bl.a Alien & Pink Sugar som jag köpte på en marknad utanför en moské (pluggar till lärare i bl.a religion, därav besöket), Bourjois Healthy Mix Serum Foundation (riktigt nyfiken på denna), en till Just Bitten Kissable Lip Stain från Revlon i färgen Romantic, ett blush från Natural Collection samt lösfrallor från Primark. 
 
Jag trodde att jag skulle go crazy inne på Primark men jag blir så himla kräsen och snål när det väl kommer till kritan. På nedersta bilden ser man i alla fall mina roligaste köp, två klänningar, den ena för £5 och den andra för £15, samt en tygpåse. På översta bilden: strumpbyxor, trosor, mössa och en Halloween-tischa (ÄÄÄLSKAR HALLOWEEN).
 
Örhängen från Claire's som var 3 för £9, sjukt bra! Jag gillar krimskramsiga stora vulgära hippieörhängen starkt. De små nycklarna fick slinka med för att jag fick beslutsångest.
 
Sådärja! Jag har faktiskt inte köpt så mycket som jag trodde. Jag var inne på Illamasqua och snokade lite men insåg att det faktiskt inte fanns något jag verkligen var tvungen att ha. Nästa gång kanske! De mesta av resepengarna har jag faktiskt lagt på restaurangmat. Det har varit en bra resa. Nu ska jag försöka vila upp mig hemma så gott det går...
 
Kommentarer

Postat av: Beautybylinda

Publicerad 2013-10-07 23:50:25

Body buttret från S&G är hur bra som helst, har blivit helt frälst i deras produkter :D

Postat av: Sandra

Publicerad 2013-10-09 19:36:18

Undrar vad du tycker om pudret från Rimmel? Är nämligen själv sugen på att köpa det och ska till London om två månader.
P.S. Grym blogg!


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej