Fixa fina klor i jul

Publicerad 2013-11-26 17:22:00 i Nagelfint

Jag är självutnämnd julfascist och runt jul (eh, eller ja, månaden innan jul...) gillar jag att gå all in med julkulor i öronen, röda läppar och festliga naglar. Med 1:a Advent alldeles runt hörnet tänkte jag ge lite tips på färger som får fingrarna att skrika "fest"! Vissa av lacken nedan har utgått, men inspirationen och färgerna går såklart att hitta i liknande lack från andra märken. Swatches finns i slutet av inlägget.
 

Från vänster till höger:
  1. China Glaze - Running in circles. På mina fingrar här. "Varmt" grönglittrigt lack (drar mer mot gult än blått) som nog skulle se skitsnyggt ut i en julig nail art och på egen hand. 98:- på Eleven (affiliate).
  2. H&M - Silver. Nytt för säsongen som jag fick syn på idag. Silver-foil som verkar täcka väldigt bra! H&M hostar upp roliga lack då och då. 29,50:- på H&M. 
  3. OPI - Goldeneye. En fruktansvärt vacker guld-foil som genererar mängder av komplimanger varje gång man bär det. Det perfekta guldlacket. Har tyvärr utgått men kan köpas på eBay. 
  4. OPI - Die another day. På mina fingrar här. Så juligt och blingigt det kan bli: ett smärtsamt snyggt orangerött lack som fullkomligt LYSER av sitt skimmer. Har också utgått men finns även detta på eBay. 
  5. H&M - Ruby red. På mina fingrar här. Klassisk mörk neutral röd creme. 39,50:- på H&M. 
  6. Lumene Natural Code - Blue star. Julen får mig inte bara att tänka på rött, guld och grönt utan även på mörka iskalla stjärnklara nätter. Denna snygging för tankarna till sådana. Och den skimrar. Utgått.
  7. Isadora - Black Galaxy. Av samma anledning som ovan men extremversionen: här snackar vi rymden och stjärnhimlen bokstavligt talat! Hologlitter i en svart bas. Såldes för två år sedan men man kan fortfarande hitta det här och var i vissa av Isadoras montrar.

 
Vad ska ni bära på naglarna i juletider?
 
Kommentarer

Postat av: Sofies skönhetsblogg

Publicerad 2013-11-26 20:39:20

Goldeneye hade jag på naglarna förra julen, älskar det lacket! :D

I år har jag ingen aning om vad jag ska ha än, vi får se helt enkelt! ;D

Svar: haha ja, man får gå lite på känsla!
Dess

Postat av: Emma P

Publicerad 2013-11-27 07:07:43

Kul inlägg! Jag är inte så superjulpyntig men tycker att det är väldigt kul att göra fina julmanikyrer och sminkningar. Rött, guld och snöflingor brukar ligga bra till hos mig:)

Svar: här också :)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej