Cravings VI

Publicerad 2013-11-07 13:16:00 i Vill haaa

 
Här kommer månadens cravings, the pre-christmas edition! Så mina nära och kära kan ju kanske betrakta detta som något av en önskelista, höhö. Here goes:
 
  1. BaByliss Curl Secret Styler (finns på Eleven.se!) (1289 kr) Jag, precis som många andra, såg den där teaser-videon som demonstrerade denna mirakelmojäng som kom ut för ett tag sen, och nu finns den alltså att köpa i Sverige. Verkar ju lite för bra för att vara sann för oss som får grav mjölksyra av att hålla armarna i luften i en halvtimme.
  2. En ny doft som tilltalar min näsa är The Body Shop - White Musk Smoky Rose EdP (295 kr) som luktar ungefär "parfym på skinnjacka" enligt mig. Mmmmm.
  3. Vem kan motstå Too Faced Joy to the Girls Palette + mascara? Finns på Eleven (495 kr). Too Faceds skuggor håller extremt hög kvalitet och man får mycket produkt för pengarna. Och lådan är så fiiin!
  4. Yankee Candle (återförsäljare här) - typ vilket som helst, men jag är en sucker för juliga och läskande doftljus. IKEAS vanilj- och kanelbulledoftande ljus går varma (!) hemma hos mig året om.
  5. Pretty Serious - Party time! Excellent! (109 kr) - jul på flaska.
  6. Kenzo Amour EdP (349 kr  på Parfym.se!) - Min senaste parfymförälskelse som jag gått och suktat efter i flera månader, luktar som en blandning mellan gräddig vaniljglass och Risi Frutti/rispudding. Lite dov och mer vuxen än andra vaniljdofter (typ Prada Candy). Underbar. 
  7. Adventskalender från The Body Shop (800-1200 kr). Något jag förmodligen inte skulle köpa till mig själv, men det vore sjukt nice att få testa den här något år. En riktig drömjulklapp.
 Något på listan som lockar även er?
 
Det här inlägget innehåller affiliatelänkar!
Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-11-08 06:21:15

Secret Curlern är jag så himla nyfiken på! Jag har inte så långt hår, men såg bild på någon som hade ungefär min längd som ändå hade kunnat använda denna.

Det märkliga är att jag har letat denna i utländska webshoppar för att se om priset är lite lägre (som det alltid brukar vara), men den är dyrare utomlands. S'atte. En får väl fortsätta tråna. ;)

Svar: Vilken överraskning, något som INTE är dyrare i Sverige! Vill haaa den.
Dess

Postat av: Julia, Junes abstracts

Publicerad 2013-11-09 13:56:10

Nagellacket ser grymt ut! Men som jag nyss nämnde i svar på din kommentar: skulle förmodligen inte funka på mig. Haha.

Gillar din nya design! Schysst med menyn i toppen.

Svar: spanx! :)
Dess

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2013-11-13 20:06:08

Kenzo parfymen är en favorit!

Svar: den är så goood, mmm!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej