Black Friday idag - rabatter, rabatter, rabatter!

Publicerad 2013-11-29 00:55:00 i Länktips

 
Black Friday är en av de stora shoppingeventen i USA, och numera resten av världen, och markerar början på julhandeln across the pond. Detta innebär att måånga webshoppar har rabatter och erbjudanden, somliga helt sjuka! Det finns också något som heter Cyber Monday, dock har jag ingen koll på det.
 Temptalia har sammanställt en lista med affärer som erbjuder Black Friday-rabatter, även om alla inte skeppar internationellt.  Men några gör det, som t.ex Sugarpill (20-50 % rabatt på allt - ZOMG!), Coastal Scents (50 % på allt)  och Meow Cosmetics
 
Här i Sverige har Nelly Black Friday-erbjudandet 10 % på hela sortimentet med koden BLACKFRIDAY samt 20 % på utvalda skor och klänningar. Ooooooch så har Eleven fri frakt just nu...
 
Något ni blir sugna på att slå till på?
 
En del länkar i det här inlägget är affiliatelänkar vilket betyder att jag få en minimal ersättning per försäljning. Orden är dock helt och hållet mina egna och jag gör absolut inte reklam. Det gäller alla affiliatelänkar här på bloggen, så ni vet!
Kommentarer

Postat av: B R O W N S U G A R

Publicerad 2013-11-29 22:08:59

Aaaah! måste kolla in innan klockan slår tolv :D


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej