Nordic Cap - NP16

Publicerad 2013-05-25 17:32:39 i Nagelfint

Jag är ingen direkt nagellackssnobb. Jag äger inte ett enda Deborah Lippmann- eller A England-lack. Ändå är det något som tar emot när det gäller att köpa billiga lack i mataffären. Jag ser framför mig 90-talets "Constance Carroll" (klicka för nostalgi); urkassa, pigmentlösa och billiga lack som stank riktigt illa, och liknande Ö&B-tjosan där locken lossnar eller texten flagar. 
Nordic Cap Star Nails säljs på massor av stormarknader för 10:-/styck och jag har haft lite fördomar om dem. Men vafan, jag behövde ett svart, ett gult och ett koralligt lack så jag slog till härom sistens. Och visst är det här fint? Så nära neon man kan komma utan att kalla det en sann neon tror jag.
 
 
Formuland är rätt tjock och man anar VNL med 2 lager. Torkar hyfsat snabbt och ytan blir glansig. Det luktar rätt starkt, men det svarta stinker ännu värre. Så öppna fönstren!
 
(I Göteborg kan man köpa dessa på bl.a Coop Forum Backaplan & Bäckebol, Willys i Rosenlund samt på Ica Maxi 421 i Högsbo, tror jag. 10 kronor styck.)
 
Kommentarer

Postat av: My Nail Polish Online

Publicerad 2013-05-27 22:32:20

Jag gillar Nordic Cap. Jag har faktiskt skaffat 10 st hittills även om jag bara har hunnit använda ett par stycken av dem :D Den svarta fungerar bra till nail art :)

Svar: ja, svart är en förbrukningsvara...
Dess

Postat av: Elin

Publicerad 2013-05-28 10:05:32

Det är jättebra när man måste stilla sitt shoppingbegär :)

Svar: eller hur :)
Dess

Postat av: Alexandra

Publicerad 2013-05-28 16:02:49

Jag köper sällan dyra nagellacksmärken men däremot köper jag nästan aldrig riktigt billiga heller. Drog mig också en del ifrån att köpa Nordic Cap men jag är verkligen JÄTTE nöjd. Har bara det svarta och vita men de är så himla bra.

Svar: Får testa det vita då också!
Dess

Postat av: Sofie

Publicerad 2013-05-28 16:11:27

Sv: Stockholm är det men den andra är faktiskt Antwerp! :D Men de kanske är ganska lika? ;D

Svar: Ja kanske, snygga hur som helst!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej