Monoï De Tahiti tillbaka på Yves Rocher

Publicerad 2013-05-31 11:49:00 i Länktips

Med sommaren kommer en av mina riktiga Yves Rocher-älsklingar tillbaka, duschkrämen Monoï De Tahiti Lagoon Hair and Body Wash som luktar så freaking gott och somrigt - jag har ingen aning om VAD den luktar av (är pinsamt dålig på doftnoter) men jag tänker mig en dag vid poolen med fruktcocktails, i Karibien, med solvarm hud och havsvatten. YR skriver "Som att dyka ned i det klarblå vattnet i en polynesisk lagun" och det kan nog stämma, även om jag aldrig haft turen att uppleva det...
 
I serien Monoï De Tahiti ingår även en parfym och hår/kroppsolja med eller utan guldskimmer. Alla produkterna går att se på Yves Rocher's hemsida här och jag överdriver inte när jag säger att hypen kring de här produkterna ÄR befogad. Himmelriket i min näsa!
Nu har det dessutom kommit en massa nya fruktsmoothies för kroppen i limited edition för sommaren, och de har solskydd till helt okej priser som för en gångs skull INTE försätter en i personlig konkurs...
 
Det här inlägget innehåller affiliatelänkar till (dock ej reklam för) Yves Rocher.
 
Kommentarer

Postat av: Skatan

Publicerad 2013-05-31 18:11:43

ÄÄÄÄÄlskar Monoï de Tahiti!
Monoï olja är en parfymolja ursprungligen från Polynesien som görs av Tahitigardenians blomblad som blandas med cocosolja. Så det är helt enkelt en egen doft! :)
Tahitigardenia kallas också Tiaré Flower. Det finns ett märke som heter Hei Poa (finns på eleven bla) som också gör grejer doftsatta med Monoï de Tahiti, värt att spana in om du diggar doften!

Svar: intressant info, tack för det! :D
Dess

Postat av: Nina

Publicerad 2013-06-02 08:34:03

Jag doftade på parfymen i samma serie häromdagen och den doftar fantastiskt. Ska köpa den såfort jag är besöker en yvess rocher butik igen.

Svar: do it :)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej