Disco Smoking

Publicerad 2013-05-06 21:57:00 i Bilder på sminkningar

Det här blir ett kombinerat EOTD-inlägg med en recension av L'Oréals Color Riche Quad med namnet Disco Smoking, som jag förvisso ägt ett tag men alltså skriver om först nu. Jag visade ju Forever Bronze här om dagen vilken är betydligt mer samarbetsvillig. Scrolla ner för mitt utlåtande.
 
 
 
(Alla färgglada skuggor är från Disco Smoking, highlighterskuggan är från Forever Bronze. Primer är Too Faced Shadow Insurance, mascara är Isadora Big Bold Mascara, eyelinern är Isadora Colorful Eyeliner i 10 Black, inlinern är Isadora Royal Blue, ögonbrynen är samma tre produkter som här.)
 
(Sorry för en bild på uppenbart använd produkt...)
 
Även om det inte syns på sminkbilden så är den här paletten mestadels en mardröm att jobba med även med primer under tyvärr. Miraklet som skedde på bilden är ett resultat av att ha packat på ny skugga om och om igen där den gamla tynat bort i typ en kvart.
Vid första anblick ser och känns skuggorna pigmenterade men på ögonlocket liksom... dör de ut. De är torra och omöjliga att sudda ut utan att man suddar bort skuggan helt från locket i stället, den vill liksom inte fästa alls. En minut efter att man verkligen pressat på färgen så har den mystiskt försvunnit: inte under ögat utan bara gått upp i intet. Det är möjligt att Disco Smoking behöver en mycket klistrigare bas, typ en High Tech-lighter från Make Up Store, men någon sån äger jag inte. Hur som helst är skuggorna otroligt svårsuddade och applicerar fläckigt.
Den svarta och den rosa skuggan är däremot lite mindre besvärliga än de två andra. Det var dessa två färger som höll bäst genom dagen.
 
Jag tycker inte att denna grej är värd 139:-, men om man ändå är sugen efter den här recensionen så finns den bl.a på Kicks och Eleven (affiliate).  Det är mycket möjligt att de andra färgkombinationerna är bättre!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej