Cravings III

Publicerad 2013-05-04 22:27:00 i Vill haaa

Det var längesen jag gjorde ett Cravings-inlägg och när jag såg att bästaste Viola gjort det idag så fick jag lite inspiration! Cravings I och II finns här och här

1. Illamasqua - Raindrops som kanske är något av ett kultlack vid det här laget. Jag fattade inte först vad som var så speciellt med ett ljusgrått lack, inte så upphetsande. Men de små ljusa prickarna ser verkligen ut som morgonregn i dimma, och jag älskar regn (och dimma) sådär nån gång ibland. 
 
2. Thierry Mugler - Alien  (affiliate) måste vara väldigt lik någon 90-talsdoft (vet någon vilken?), för så fort jag känner lukten av Alien så får jag flashbacks från somriga dop och kalas och släktingars parfymer som jag tyckte luktade så gott när jag var liten. Och jag älskar dofter med minnen. Äger redan Angel och de två tillsammans på hyllan skulle bli ett snyggt par.
 
3. NYX Slide On PencilsSka enligt make up-gurus ha hög hållbarhet samt vara mjuka och gudomliga att använda, och det bådar ju gott. Som budgetversioner av Urban Decays hypade pennor. De kommer även i massor av fina färger!
 
4. MAC Eyeshadow - Patina vet jag faktiskt inte varför jag inte köpt ännu. Men jag känner att jag har ett groende behov av denna less-is-more-skugga. Finns såklart flera andra jag vill ha, typ Coppering, Nylon och Copperplate.
 
5. Tatueringar, goes without saying. Nästa gång jag har ett par tusenlappar jag inte vet på vad jag ska spendera så ska armen fyllas på! 
 
6. CIRKA ALLT PÅ ETSY för gudars vad jag älskar den sidan. Originella, roliga och nördiga saker - smycken, posters, kläder -  som sällan är dyrare än i Sverige på grund av lägre produktionskostnader och bra fraktpriser (oftast). Har flera nördiga posters där i från.
 
 
 
Woop, hoppas detta dyker upp i Bloglovin', det har segat sig på sistone.
Kommentarer

Postat av: My Nail Polish Online

Publicerad 2013-05-06 06:44:03

Raindrops är verkligen fantastiskt vackert och Etsy är beroendeframkallande :D Det finns så mycket fint där!

Svar: ÄLSKAR etsy!
Dess

Postat av: Tjelsi

Publicerad 2013-05-06 23:05:22

Åh, vem önskar inte tatueringar och Etsy-prylar? Du har bytt plats på 5an och 6an förresten :o

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2013-05-07 23:16:47

Jag funderade på en gång vad nr.5 var och började läsa där...haha! :D

Postat av: Johanna (Jolimas sminkblogg)

Publicerad 2013-05-11 21:32:24

Jag är också sjukt sugen på Nyx pennor. Har en sen innan och jag gillar den väldigt mycket. Glider på fint men sitter stenhårt!

Svar: låter ju perfa!
Dess

Postat av: Skatan

Publicerad 2013-05-11 23:22:53

Oh 5:an ligger högst på min lista alltså! Är det felicia på Buzzstop som fixat din arm förresten? Tycker mig känna igen stilen... :D

Svar: Ja, det är det faktiskt ;)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej