The Body Shop Chocomania Body Butter

Publicerad 2013-03-08 20:15:00 i Jag tycker till om produkter

Ljusår efter alla andra köpte jag en miniburk av The Body Shop Chocomania Body Butter när TBS hade "Köp två produkter, få ena till halva priset"-erbjudande. Och jag är glad att jag inte köpte en fullsize för jag gillar verkligen inte den här produkten. Scrolla ner för att läsa mer.
 
 
Kan börja med att räkna upp allt jag inte gillar och spara det positiva till sist.
- Den luktar inte choklad alls enligt mig. Snare lite som... härsken kola.
- Den torkar till en kladdig, liksom vaxig hinna, och även om det säkert gör susen på kroppen så är det enormt irriterande om man smörjer händerna med den och sen aldrig blir av med den kladdiga känslan. 
- Den smakar verkligen fruktansvärt om man skulle råka få liiite liiite på läpparna, vilket man får om man nuddar dem bara någon enstaka gång. Som "Stopp & Väx". Parfymigt och beskt, jätteäckligt. Därför måste man tvätta händerna efter smörjning, något jag ofta glömmer (andra krämer smakar generellt inte illa). Dessutom svider den i ögonen om man skulle råka klia sig där. Big mistake.
- Jag har smörjt mina torra fötter med den här varje kväll i två-tre veckor och märker ingen förbättring alls, snarare tvärtom. Vilket är häpnadsväckande då även billiga krämer brukar mjuka upp hud en smula, och denna är inte så billig.
 
Pluset då? Jo, huden på kroppen känns mjuk en stund efter insmörjning. Men jag har mest använt Chocomania Body Butter på fötterna för att slippa lukten/smaken och ärligt talat börjar det bara lukta härsken fotsvett när  det kommer i kontakt med dem. Blä.
 
Det här var inget för mig. Har ni testat och fått en annan uppfattning?
 
Kommentarer

Postat av: Michelle Lindh

Publicerad 2013-03-08 21:32:45

Testa den i dusch kräm, så mycket bättre!

Svar: tack för tipset :)
Dess

Postat av: Sara

Publicerad 2013-03-08 22:25:14

Jag fick den i en glossybox. Jag tyckte inte om lukten så jag gav bort burken.

Svar: snällt!
Dess

Postat av: ida

Publicerad 2013-03-09 19:56:08

tyckte exakt samma sak om den absolut ingen höjdare. jag använde den som en handkram någon dag och fick en glansande, vaxig känsla av den. ungefär 1 timme senare skulle jag äta något och fick en hemsk smak i munnen, usch den va inte alls bra

Svar: då är det inte bara mitt exemplar som var gammalt eller något då :)
Dess

Postat av: Minerva

Publicerad 2013-03-09 20:57:27

Fick ett prov när jag köpte något annat på Body Shop, tyckte inte alls om det, bland det vidrigaste lukt på en beatyprodukt som jag känt! Det verkar vara något extremt hata-eller- älska-produkt.

Svar: verkligen, och i mitt fall ligger det nog närmre hat. :S
Dess

Postat av: Mia

Publicerad 2013-03-11 11:58:20

Har precis samma känsla av klibbig hinna efter användning och har också noterat den extremt beska smaken. Doften och konsistensen är heller inget vidare. Har samma smörj fast oliv och den är mycket trevligare. Dofter nektar är härligt smörig och lämnar inte samma hinna.

Svar: tur att inte alla deras body butters är så då.
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej