Nude lipliner för att fuska fram jämnare läppar...

Publicerad 2013-03-21 17:35:00 i Smink

Jag fick ju den här läppennan med den senaste Glossyboxen och den är alltså tänkt att användas för att imitera större läppar. Med all rätt, för man vill inte använda den här pennan på hela läpparna om man inte gillar den torra plåsterbeiga looken... Swatchad på handryggen ser den lite läskigt brun ut. Nej, den här pennan funkar absolut bäst _runt_ själva läpparna. Jag har ganska pigmenterade läppar, däremot är de lite asymmetriska, som ni kan se nedan. Ena mungipan pekar lite nedåt och överläppen är tunnare på ena sidan. Det här råder pennan bot på de dagar jag orkar göra något åt saken...
 
 
Här har jag även ett ljust gloss från H&M på, det ökar också illusionen av lite fylligare läppar.
 
 
Så, om ni vill åt samma effekt kan en nude lipliner vara något att investera i. Jag hade nog valt en som drog lite mer åt rött än åt oreange om jag letade efter en idag, men så länge så gör den här jobbet!
 
Kommentarer

Postat av: Pssion Emelie

Publicerad 2013-03-24 20:36:08

Jag var lite skeptisk till idén innan jag testade men jag tyckte färgen fungerade bättre än man skulle kunnat tro. På dig blev det ju jättebra!

Svar: Ja, den var faktiskt helt okej!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej