Mina paletter del 2: Inglot Freedom System

Publicerad 2013-03-04 13:34:00 i Smink

Här är paletten jag använde igår, och jag skrev om den förra vintern efter att den blivit min på Kanarieöarna. Inglot har ju sitt freedom system där man får sätta ihop sina egna paletter - det får man visserligen göra hos MAC och andra ställen också men Inglot är betydligt billigare (och mer prisvärt, tycker jag också). 
Jag var lite stressad när jag var inne i butiken och de hade typ en miljon olika fina färger att välja bland - beslutsångesten var således grav. Såhär i efterhand önskar jag kanske att färgerna matchat varandra lite mer och att jag slängt med en highlighterskugga, men jag är ändå helnöjd! Men jag önskar jag passat på att köpa fler paletter eller en större. :)
 
443 (pearl), 418 (pearl),  464 (double sparkle), 423 (pearl), 61 (AMC?)443 är en skimrig skugga i antik guld som blir mörkare och dovare på huden än i paletten. Den är mjuk, pigmenterad, lättsuddad och smular inte, men hållbarheten är under all kritik. Kanske fungerar den bättre med en klistrig bas än med Too Faced Shadow Insurance?
418 är en mörkgrön skugga med samma pearlfinish som ovanstående. Samma egenskaper men hållbarheten är även här inte att hurra för. Men den är otroligt, otroligt fin som ni ser. Verkar påminna lite om MAC Humid fast mer gul. 
464 är en semimatt tegelröd/orange skugga med silverskimmer som dock syns bättre i paletten. Väldigt pigmenterad och skön att jobba med, och det är bättre hållbarhet på denna än tidigare nämnda.
423 är en mörk, dov vindruverödlila skugga med pearlfinish. Hållbarheten är inte utförligt nog testad men den är åtminstone lika bra att applicera och arbeta med som övriga skuggor. Den är lik MAC Sketch men mindre mättad och mer skimrig.
61 är en semimatt nästan-svart skugga vars blåa glitter hänger med på ögonlocket hyfsat väl,som ni ser på solskensbilden. Underbar konsistens på denna också, helt okej hållbarhet.
 
För just den här paletten fick jag betala runt 20 euro, men Inglots paletter kommer i en mängd olika storlekar och format. Tyvärr finns det här polska märket inte i Sverige (ännu) men håll utkik om du är på resande fot - finns bl.a i England, Polen (såklart), Spanien och Finland.  
Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2013-03-04 22:16:01

Vilka fina färger och de ser väldigt pigmenterade ut!!

Hälsningar
Nina

Svar: ja de är riktigt bra =)
Dess

Postat av: Andréa

Publicerad 2013-03-05 19:20:25

Så fina färger!

Svar: eller hur!
Dess

Postat av: Wysteriia

Publicerad 2013-03-05 22:56:19

Svar: Läste om ischias men det verkar vara mer på baksidan. Mitt kommer från ljumskarna och nedåt. Känt det förut någon gång så hoppas det går över. En kompis funderade på om jag hade någon flunsa i kroppen som kanske vill bryta ut.

Postat av: Sandra

Publicerad 2013-03-21 00:44:46

Åh härligt! Jag unnade mig en Inglotpalett när jag var i Polen innan jul. Var också lite stressad när jag skulle välja den för jag hade en otålig pojkvän som drog mig i armen och ville ut från det köpcentret pga. snorvarmt och tjejerna som jobbade där liksom vakade över mig som en hök och stirrade sönder mig så jag visste knappt vad jag skulle välja. Är relativt nöjd såhär efteråt, men nästa gång ska jag komplettera med flera trevligare färger då nästan allt jag valde av nån anledningen gick i mörkt/blått.

Svar: Eller hur, de stressade en lite..
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej