Glossybox Februari - The Black Box

Publicerad 2013-03-01 17:55:00 i Övrigt

Jag vet att en del inte hämtat ut sin Glossybox ännu, så för att undvika spoilers så lägger jag en ganska neutral bild överst så att det är den som syns på Bloglovin', inte en bild rakt på innehållet. Fick själv en megaspoiler där i morse, men det är inte hela världen. Något för andra bloggare att tänka på också, kanske!
 
 
Jag prenumererar egentligen inte på Glossybox (som förresten bara kostar 139:-/månaden, riktigt bra) utan passade på när de hade ett alla hjärtans dag-erbjudande med rabatt, och jag har förr köpt någon enstaka box. Men jag måste medge att det är SÅ kul att hämta ut ett hemligt paket, så jag kanske fortsätter. Det verkar otroligt poppis för på mitt utlämningsställe låg massor av andra boxar och väntade.
Månadens box heter The Black Box som ni kanske redan sett lite varstans. Men det är innehållet som är det roliga såklart:
 
Ej med på bilden: Maria Nila Therapy Oil


Första reaktionen på hela innehållet: LUUUSH! Jag älskar Lush! Kul att det kom en Lushprodukt med den här gången!
Batiste Dry Schampoo Intet ont om detta torrschampo, för jag älskar det. Men jag haaar ju redan en fullsize hemma. Nåväl, kan ju aldrig vara fel att bunkra upp lite.
ModelsCo Cheek & Lip Tint - Rosy Red Namnet talar för sig självt. Men det var mest mitt finger som blev tintat när jag testade lite. Ska göra lite grundligare test så småningom.
ModelsCo Lip Enhancer Illusion Lip Liner Öh, kan Glossybox läsa mina tankar eller? Get out of my head, I tell you! Har ju velat ha en nude lipliner länge. Den verkade helt okej i färgen också, inte för brun och hemsk som vissa nudeliners är.
Maria Nila Swedish Therapy Oil (Hair Oil) Den här låg under allt annat när jag öppnade lådan så när jag upptäckte den blev jag glad. Har varit på jakt efter en hårolja länge. Typiskt nog innehåller den silikoner, som jag undviker. Men jag kan bortse från det om jag vet att jag ändå ska använda ett starkt schampo efter.
Lush Dream Cream LUUUSH! Kändes skön att smörja händerna med. Doften är inte min favorit men det gör inget i detta fall. Undrar om man kan använda den här i ansiktet? Behöver en ny dagkräm nämligen. Tankeläsare!
Presentkort på Zalando Tveksamt om det kommer användas, men vi får väl se.

Fick ni något annat i er box? Sugen på att testa Glossybox nu, kanske?
Kommentarer

Postat av: Malin

Publicerad 2013-03-11 07:33:57

Jag fick likadana produkter som dig! :)
Håller med om att Lush-produkten luktar skumt, men jag håller på att vänja mig. Gillar den annars, har använt den på händerna och benen. Har dock inte testat i ansiktet, men mtp lukten blir det nog inte aktuellt för mig.
Har testat Maria Nila-oljan en gång och oj vad fint och shiny mitt hår blev! Luktade helt ok med! Synd bara att det är silikoner i den :(

Svar: jag var riktigt nöjd med innehållet faktiskt =)
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej