China Glaze Urban Night

Publicerad 2013-03-07 21:25:00 i Nagelfint

Jag har klippt av alla mina naglar (för att de ska bli jämnlånga) och hur sorgligt det än må vara så är det ett ypperligt tillfälle att bära mörkare färger eftersom det ser bättre ut på korta naglar. China Glaze Urban Night från Metro-kollektionen 2011 är mitt fjärde lack från kollektionen (egentligen femte, men ett har jag bytt bort). Det säger något om hur grym den kollektionen var i mina ögon. Jag har aldrig förstått varför man köper en hel kollektion (om man inte är typ miljonär eller myyycket mer nördig än jag).
Precis som de andra är Urban Night dammigt i färgen och torkar mörkare än i flaskan. 
 
 
Anledningen till att jag skaffade detta från första början var för att det är vädigt likt Mavala Mexico. Av nån anledning trivs jag otroligt bra i den varma auberginelila färgen, den smickrar nog hud med gula toner i sig generellt.
Täcker på tre lager men är svårt att få jämnt. Bra torktid. På ringfingret har jag accentuerat med Rare and radiant från samma märke samt O.P.I Goldeneye.
Kommentarer

Postat av: Alexandra

Publicerad 2013-03-13 10:09:07

Det här är verkligen en färg som jag älskar!

Svar: ja, jag med!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej