Recension: Vichy Normaderm Hyaluspot

Publicerad 2013-06-03 17:45:00 i Jag tycker till om produkter

Vichy Normaderm Hyaluspot beskrivs som en snabbkur mot finnar som ska appliceras morgon och kväll för att stanna av finnens utveckling och göra att den försvinner snabbare. Den ska vara bra även för känslig hud, ha en kylande effekt och den skapar en osynlig hinna med hjälp av hyaluronsyra över finnen för att skydda mot bakterier.
 
 
Tyvärr upplever jag inte alls det här som en mirakelprodukt. Någon enstaka finne i urringningen har magiskt försvunnit över natten förvisso, men i ansiktet har den inte fungerat alls. Den svider när jag applicerar i ansiktet, känns inte kylande alls (tvärtom så bränner det lite på huden) och den har inte lyckats hindra eller sakta ner någon hormonell finnes framfart. Nej, dagen efter har finnen fortfarande funnits där och mycket värre - som vanligt, alltså. En positiv sak är väl hinnan som produkten skapar som skydd, men den är bräcklig och enkel att råka gnugga/tvätta bort. Nej, jag är inte alls övertygad och den enstaka finnen som  försvunnit är inget jämfört med  de som inte blivit bättre alls.
 
Finns på apoteket för ca 159:-/15 ml.
Kommentarer

Postat av: Sminkhörnan

Publicerad 2013-06-04 15:45:32

Synd, men tyvärr brukar jag vara skeptiskt till dessa s.k mirakelprodukter. Om det låter för bra för att vara sant så är det nog tyvärr oftast det =) Kul att prova dock!

Svar: ja, tyvärr är det ju så, tror det är mycket placebo inblandat.
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej