Tutorial: Framed nails

Publicerad 2013-07-23 10:31:00 i Nagelfint

Det här är en tutorial kopplat till det här inlägget. Det går nog att se ganska enkelt på bilden nedan vad det är jag gjort, men jag knåpar ihop en kort beskrivning ändå. Scrolla ner!
 
 
1. Svart bas. Helst en som täcker i ett lager, blir det för många lager lack så kommer manikyren torka långsammare. Jag har använt Nordic Caps svarta.
2. Om man har ett extremt täckande färgat lack som syns mot en svart bas så kan man hoppa direkt till nummer tre. Här har jag målat 2 lager vit färg (mitt enda vita nagellack är värdelöst...) men undvikit kanterna som ni ser.  Jag målade precis som jag gör när jag täcker hela nageln, det vill säga i) mitten, nedifrån nagelbandet och upp och ii) längs sidorna, nedifrån och upp och lite rundat i kanterna. 
3. Måla det färgade lacket över det vita (detta för att det ska synas bättre). Även här är det bra med en one-coater eftersom man vill undvika för tjocka lager.
4. Måla en svart rand längs kanten av nageln. Som alltid så ska man använda topplack för ökad hållbarhet, kortare torktid och mer glans. Klart! :D
 
Länka gärna i kommentarerna om ni testar själva, och hänvisa gärna hit, det vore superkul!
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej