Tipsa mig om Danmark-shopping

Publicerad 2013-07-18 21:14:00 i Övrigt

Jag ska inte dit (tyvärr) men en familjemedlem ska snart till Köpenhamn, och jag tänkte försöka skicka denne ut på ärenden åt mig... hö hö. Jag vet att det bland annat finns Sephora där men mer koll än så har jag inte - plus att olika Sephora verkar ha olika sortiment!? Så ni där ute kanske vet, vad finns det att shoppa/fynda i Danmark/Köpenhamn/på Sephora som är svårt att få tag i här i Sverige? Några roliga märken förutom MUFE
 
 
Kommentarer

Postat av: Sofie

Publicerad 2013-07-19 10:07:37

Har för mig att Inglot har en butik där! :)

Postat av: Gabriella

Publicerad 2013-07-19 21:37:31

Jag brukar köpa fransfärgning i nyansen blåsvart som jag inte hittar i Sverige. Det finns ett danskt märke som heter Gosh som jag tycker är trevligt, dom har en hemsida du kan kika på. Sen finns det också en kedja som heter Matas som har allt möjligt inom hudvård, smink, hygien osv. Dom har också en hemsida men titta på den danska inte den svenska, det är inte alls samma utbud. På Illum (stort varuhus) Hittade jag en massa roliga saker från Tweezerman, bl a en mascarashield.

Svar: Tack för tipsen, ska definitivt använda mig av dem när jag själv reser dit!
Dess

Postat av: Gabriella

Publicerad 2013-07-21 22:57:40

Inglot fanns, men la tyvärr ner :( Jag kom på Söstrene Grene också! En underbar prylbutik med allt möjligt skoj, typ porslin, ljus, anteckningsblock, små kartongresväskor... Hemsida finns!

Svar: Va, nej, finns inte Inglot längre :(
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej