Sephora! + swatches

Publicerad 2013-07-30 11:39:00 i Smink

Jag skrev ju här om veckan att en familjemedlem (inte jag alltså - tyvärr!) skulle förbi Köpenhamn, och titta vilka godsaker jag fick! Jag hade faktiskt önskat mig saker enbart från Sephoras egna och plånboksvänliga märke (efter att ha googlat som en tok), och både ögonskuggan och Jumbo Eyelinern fick jag i exakt de färgerna jag ville ha. Nagellack hade jag önskat mig i färgerna "glitter, rosa eller lila" och det blev spot on! Med köpet följde ett prov på en av Sephoras egna body butters.
 
 
 
Sephora Collection Jumbo Liner 12HR Wear Waterproof - Purple. Neutral lila med pyttesmå glitterpartiklar i silver. Glider på som en dröm och är dessutom gnugg- och vattenfast. Jag vill ha fler!
 
Sephora Collection Colorful Eyeshadow Rolling in the grass. Så grymt jävla snygg skugga med fantastiskt skimmer (se swatches nedan). Du och jag ska ha mucho roligt tillsammans.


 
 
Sephora Collection Color Hit Eyeshadow - Dirty Groove. Lätt duokrom blålila nyans, lite lik Papayago Blue  från Isadora fast mer åt det lila hållet. Swatch kommer!
 
Har ni något från Sephora i er ägo?
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej