Min ögonbrynsrutin

Publicerad 2013-07-31 11:38:00 i Smink

En läsare frågade mig hur jag fixar mina bryn och det kan jag ju visa. Jag har inte överdrivet grafiska/fylliga bryn eller "statement"-bryn alls, men om man däremot jämför dem med hur de ser ut omålade så ligger det ganska mycket jobb bakom. På de här bilderna har jag vinklat huvudet lite uppåt och bakåt när jag fotat för maximal tydlighet, vilket gör att brynet ser smalare ut än vad det är i verkligheten - klicka här för en mer realistiskt vinklad titt på mina ögonbryn!
 
 
Jag använder alltså tre produkter: Isadora Waterproof Eyebrow Pencil i färgen Light Brown, Viva la Diva ögonbrynstrio (skuggor), och H&M Eyebrow fix. Pennan för att rita ut formen, skuggan för att fylla i varje litet utrymme mellan stråna som pennan inte kan och även för att fixera pennan så att den håller maximalt. Samt gelén för att definera stråna så att ögonbrynen ser ut som just ögonbryn och inte bara blir endimensionella former i mitt ansikte. Men som med allt är det upp till en själv hur man vill göra och vad som passar en bäst är så extremt varierande. Jag ändrar min ögonbrynsrutin nästan hela tiden men just nu är jag ganska nöjd faktiskt!
 
Kommentarer

Postat av: Des

Publicerad 2013-07-31 15:25:55

Jag har ett liknande tillvägagångssätt, fast jag använder Anastasia Brow Wiz istället. Dina bryn är skitsnygga!

Svar: tackar!
Dess

Postat av: SeizeTheNail

Publicerad 2013-07-31 17:01:22

Oj so snyggt gjort! Det va verkligen en stor skillnad p åföre och efter. Och det ser inte övermålat ut heller. Naturligt och fint!

Svar: tack så mycket :D
Dess

Postat av: B R O W N S U G A R

Publicerad 2013-08-07 22:47:02

Snyggt!

Svar: tack!
Dess

Postat av: Chaosophia

Publicerad 2013-08-13 07:24:41

Ögonbryn. <3

Svar: ja!
Dess

Postat av: Shamini

Publicerad 2013-08-16 02:15:24

Du har utrolig flotte bryn! Jeg har en litt annen teknikk, men skal absolutt prøve å gjøre som du. Takk for tutorial. :)

Svar: tack!
Dess


Kommentera inlägget
Hej kära läsare! Tack för kommentaren. Jag svarar på ALLA kommentarer och frågor när tid finnes, och direkt här på sidan, så kika snart in igen.

Publiceras ej